درسگفتار آئین نگارش سخنرانی سیاسی

۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۲ کد : ۱۴۶۶۷ خبر و اطلاعیه

گروه نظریه پردازی سیاست پژوهشکده نظریه پردازی سیاسی و روابط بین الملل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

درسگفتار آئین نگارش سخنرانی سیاسی

دکتر محمد کمالی زاده

(هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی)

در این کارگاه با تمایزگذاری میان متون آکادمیک و پژوهشی متداول در حوزه علوم سیاسی با متون کاربردی در این حوزه به معرفی و بررسی مهمترین متون سیاسی کاربردی پرداخته می شود. سخنرانی های سیاسی یکی از متداول ترین و پرکاربردترین متون سیاسی هستند که در موقعیت های مختلف مدیریتی و سیاسی مورد استفاده فراوان قرار می گیرند. سخنرانی نویسی سیاسی، هر چند در کشور ما تخصصی گمنام و ناشناخته است، اما در جهان سیاست، مخصوصا در نظام های سیاسی مدرن، سابقه دیرینه ای دارد. جایگاه و اهمیت سخنرانی های سیاسی موجب شده است تا امروزه با تکنیک های تخصصی منحصربفردی در این حوزه روبرو باشیم که یادگیری آنها نیازمند آموزش و تمرین مستمر است. در این کارگاه با ارایه نظری و آموزش عملی این فنون، نخستین گامهای لازم برای تربیت سخنرانی نویس سیاسی حرفه ای برداشته خواهد شد.

فارغ التحصیلان و دانشجویان علوم انسانی (مخصوصا علوم سیاسی) می­­توانند با ورود به این حوزه و تخصص در آن علاوه بر آنکه به نیازهای موجود و بالقوه در این زمینه در کشور ما پاسخ دهند، به شغلی پایدار و مرتبط با تحصیلات و علایق خود نیز دست یابند.

در جلسات عملی این دوره آموزشی نمونه ای از مهمترین سخنرانی های اخیر خارجی و سخنرانی داخلی در چارچوب تحلیل های ارایه شده در کلاس، مورد بازخوانی و تحلیل قرار خواهند گرفت و یک نمونه سخنرانی، در چارچوب تکنیک های سخنرانی نویسی، توسط دانش پذیران نوشته خواهد شد.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

مقدماتی در مورد فن خطابه و جایگاه آن در عرصه سیاسی امروز جهان

معرفی قوانین اصلی سخنرانی نویسی سیاسی

معرفی تکنیک ها و اصول سخنرانی نویسی سیاسی

معرفی تکنیک های عام خطابه ای

تحلیل یک سخنرانی مهم خارجی

تحلیل یک سخنرانی مهم ایرانی

نگارش سخنرانی نمونه

با هدف ارتقای مهارت عملی و کاربردی فنون و روش های سخنرانی نویسی سیاسی و جذب مخاطب

تقویت و توانمندسازی در حوزه کاربرد عملی دانش سیاست و تقویت پیوند میان محفوظات علمی و فنون عملی و کاربردی

شرکت در این دوره برای دانشجویان و علاقمندان رشته های علوم سیاسی و جامعه شناسی و شاغلان به حرفه سخنرانی نویسی سیاسی ضروری است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : ۱۰ ساعت ( ۲ جلسه ۵ ساعته ) ۲ روز

زمان برگزاری : روزهای پنج شنبه ساعت ۸ تا ۱۳      تاریخ شروع: ۱۴بهمن ماه ۹۵

هزینه ثبت نام: ۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی : ۸۰۰/۰۰۰ریال

دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی: ۶۰۰/۰۰۰ ریال

شماره کارت مرکز: ۵۸۹۲۱۰۱۱۴۴۶۴۸۲۵۶  بانک سپه بنام حبیب صحرائی خامسلو

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : ۸۸۶۲۴۴۸۵ سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (۶۴ غربی)- پژوهشگاه علوم­ انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های تخصصی­ کاربردی علوم ­انسانی