کارگاه آموزشی مراحل تدوین گام به گام نگارش مقاله علمی -پژوهشی

۱۲ دی ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۴ کد : ۱۴۶۲۵ خبر و اطلاعیه

گروه تاریخ سیاسی پژوهشکده پژوهشکده تاریخ ایران پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی مراحل تدوین گام به گام نگارش مقاله علمی -پژوهشی

دکتر نیره دلیر

(عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)

با توجه به اهمیت و جایگاه مقاله نویسی در تحقیقات علمی و نقش مقالات در گسترش مفاهیم تازه در حوزه های گوناگون از سویی و تأثیر کمی و کیفی آن در ارتقای سطح علمی و حرفه ای نویسنده، امروزه اقبال بسیاری به سمت نگارش مقاله وجود دارد. این در حالی است که گاهی مشاهده می شود دانشجویان تحقیقات و مطالعات وسیعی را نیز به انجام رسانیده و داده ها و نتایج بسیار مطلوبی برای ارائه در اختیار دارند، اما به دلیل نبود آگاهی از اصول نگارش مقاله اعتماد به نفس کافی را نداشته و نمی توانند داده ها و اطلاعات ارزشمند خود را آنچنان که شایسته است به نگارش در بیاورند و همه تلاشها ناتمام رها می شود و یا به نتیجه مطلوب نخواهد رسید .

این دوره به آموزش عملی فرایند به ثمر رساندن یک مقاله علمی ـ پژوهشی از مرحله انتخاب موضوع و عنوان، چکیده، مقدمه، پیشینه پژوهش، متن و نتیجه گیری، استناد دهی، نحوه استفاده از منابع و مطالعات خواهد پرداخت.

سرفصل مباحث دوره عبارت است از :

انتخاب موضوع، عنوان، چکیده و اجزاء آن

بیان موضوع، طرح مساله، پرسش های پژوهش، اهداف و فرضیه های پژوهش

تعریف مفاهیم، روش تحقیق، پیشینه تحقیق و نقد آن، بیان نوآوری پژوهش

تیتربندی، پاراگراف بندی، نقد و تحلیل داده‌ها، نقد منابع، نتیجه گیری

منبع شناسی (نقد و تحلیل منابع و مآخذ)

شرکت در این دوره برای پژوهشگران و دانشجویان علاقمندان مقالات علمی - پژوهشی  مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : ۱۲ ساعت ( ۴ جلسه ۳ ساعته ) ۴ روز

زمان برگزاری : روز سه شنبه ها    ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰     تاریخ شروع : ۵ بهمن ماه ۹۵

هزینه ثبت نام:  ۱/۵۰۰/۰۰۰ ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران پژوهشگاه و ثبت نام کنندگان گروهی: ۱/۲۰۰/۰۰۰ ریال

دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی : ۱/۰۰۰/۰۰۰ریال

شماره کارت مرکز: ۸۲۵۶ ۴۴۶۴ ۱۰۱۱ ۵۸۹۲ بانک سپه بنام حبیب صحرائی خامسلو

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : ۸۸۶۲۴۴۸۵ سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (۶۴ غربی)- پژوهشگاه علوم­انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های تخصصی­ک اربردی علوم ­انسانی