پیام تشکر دانشجوی خوش ذوق روستاهای دورافتاده از مسئولان پژوهشگاه

۲۸ آذر ۱۳۹۵ | ۱۷:۲۱ کد : ۱۴۵۶۱ خبر و اطلاعیه
پیام تشکر دانشجوی خوش ذوق روستاهای دورافتاده از مسئولان پژوهشگاه

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به عنوان بزرگترین مرکز پژوهشی علوم انسانی در کشور و خاورمیانه همیشه در تلاش بوده است تا تولیدات فرهنگی خود را در دسترس علاقمندان در سرتاسر کشور و حتی جهان قرار دهد.

در این راستا سایت پژوهشگاه در سه دوره متوالی به عنوان برترین وب سایت مراکز پژوهشی کشور دست یافته است ضمن اینکه پرتال علوم انسانی نیز مرجع پربازدید علوم انسانی در کشور و فارسی زبانان دنیاست. در ادامه همین روند کانال تلگرام پژوهشگاه علوم انسانی (ihcss@) نیز در اسرع وقت فایل های صوتی و بسته های فرهنگی خود را به مخاطبانش از سرتاسر این دهکده جهانی ارائه می کند و یکی از اهداف پژوهشگاه نیز اطلاع رسانی به نقاط محروم و دورافتاده کشور است که برای نمونه پیام یکی از مخاطبان خوش ذوق پژوهشگاه عینا از نظرتان می گذرد:

سلام

فایل صوتی سخنرانی استاد پورنامداریان را گوش دادم و خیلی بهره بردم.

انصافا با انتشار چنین سخنرانی هایی ناعدالتی علمی را شکسته اید. الان از روستایی دور دور دور انگار بنده در جلسه سخنرانی استاد حضور داشتم.

خیلی ممنون خیلی سپاس

مراتب تشکر بنده را به عنوان یک دانشجوی ساکن بلاد دور دست به مسوولان و دست اندرکاران پژوهشگاه علی الخصوص حوزه روابط عمومی و اطلاع رسانی سایبری آن برسانید.

فایل های ضمیمه