کارگاه آموزشی لهجه ها در زبان عربی

۲۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۰ کد : ۱۴۲۹۰ خبر و اطلاعیه
کارگاه آموزشی  لهجه ها در زبان عربی

پژوهشکده زبان و ادبیات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی  لهجه ها در زبان عربی

دکتر صالح زمانی جعفری

در هر زبانی عوامل گوناگونی موجب ایجاد گویش ها و لهجه های متفاوت می شوند، خواه این تفاوت به خاطر تأثیر زبان پیشین منطقه ای باشد یا اتفاقات سیاسی و اجتماعی و فرهنگی که در طول زمان موجب ایجاد تفاوت در زبان مناطق مختلف می شود. زبان عربی نیز از این مسأله مستثنی نیست و گاهی اختلاف لهجه ها با زبان معیار به حدی است که فهم آن نیازمند آموزش است.

این دوره با معرفی لهجه های زبان عربی( أعم از نوشتاری ، شنیداری ، دیداری و ...)، ارائه الگوها و شیوه های مصطلح و متداول در لهجه های زبان عربی، آموزش شیوه های ترجمه از و به لهجه های زبان عربی و کار و تمرین در زمینه ترجمه و تقویت مهارت های زبانی دانشجویان گامی در جهت افزایش دانش و مهارتهای زبانی در زمینه فهم و تکلم به لهجه های متداول عربی خواهدبود.

مخصوص دانشجویان ، مدرسان ، مترجمان ، اصحاب رسانه ها و تمامی کسانی که به نحوی با کشورهای عربی در ارتباط می باشند .

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : ۱۰ ساعت (۵ جلسه)

زمان برگزاری : روزهای شنبه، ساعت۱۴ تا ۱۶                       تاریخ شروع : ۸ آبان ماه ۹۵

هزینه ثبت نام ۱,۰۰۰,۰۰۰ ریال

برای اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان و ثبت نام گروهی ۸۰۰,۰۰۰ ریال

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

تلفن مشاوره و ثبت نام : ۸۸۶۲۴۴۸۵ سرکار خانم عبدالهی

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند ( ۶۴ غربی )- پژوهشگاه علوم­انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی پست الکترونیکی مرکز : workshop.ihcs@gmail.com

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe