کارگاه آموزشی فلسفه میان فرهنگی (۱)

۱۳ مهر ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۶ کد : ۱۴۱۷۷ خبر و اطلاعیه
کارگاه آموزشی فلسفه میان فرهنگی (۱)

پژوهشکده فرهنگ معاصر

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی طرحی برای فلسفه میان فرهنگی (۱)

دکتر علی اصغر مصلح

استاد دانشگاه علامه طباطبایی

"فلسفه میان‌فرهنگی"، جریانِ فلسفی جدیدی است که در صدد پاسخ‌گویی به مسائلِ جهان معاصر از افق "میان‌فرهنگی" است. اندیشه و عملِ برخاسته از افقهای خاصِ تک‌فرهنگها، از جمله افق غرب جهانی‌شده، جز ستیز و نزاع به دنبال نخواهد داشت. فلسفه میان‌فرهنگی در مقابل خودمطلق‌بینی و خودمرکزپنداری فرهنگها، به ایستادن در "میانه"، برقراری نسبت متقارن میانِ فرهنگها، جدیت در مسیر مفاهمه و تقویت منشِ گفتگویی دعوت می کند.

در این کارگاه با هدف افزایش دانش و اطلاعات در زمینهٔ پژوهش­های میان­رشته­ای و میان­فرهنگی خاستگاههای بینش و فلسفهٔ میان‌فرهنگی، روایتهای مختلف از این فلسفه، قابلیتِ فرهنگهای مختلف برای ورود به این میدان و نحوه ورود به مسائل مشترک جهانی از این منظر، مورد بحث قرار می‌گیرد.

سرفصل مباحث عبارت است از:

خاستگاههای بینش و فلسفه میان‌فرهنگی
    روایتهای مختلف از فلسفه میان فرهنگی
    گفتگوی فرهنگها
    مسائل نوپدید از افق اندیشه میان فرهنگی
    فرهنگ ایرانی و اندیشه میان فرهنگی

شرکت در این دوره برای متخصصان و علاقه مندان علوم انسانی بلامانع است.

*

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبرارائه خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مراجعه کنند و برگ ثبت نام را پس از تکمیل به همراه مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش های تخصصی کاربردی علوم انسانی تحویل دهند.

تلفن مشاوره و ثبت نام : ۸۸۶۲۴۴۸۵  سرکار خانم عبدالهی

هزینه ثبت نام :۱۰۰۰۰۰۰ ریال                                                             مدت زمان دوره : ۱۶ ساعت ( ۴ جلسه ۴ساعته )

دانشجویان و اعضای هیات علمی : ۸۰۰۰۰۰ ریال                                         زمان برگزاری : روز پنج شنبه ها، ساعت ۹الی ۱۳

به ثبت نام گروهی تخفیف تعلق می گیرد.                                                                         تاریخ شروع : ۶آبان ماه ۹۵

شماره کارت: ۸۲۵۶ - ۴۴۶۴ - ۱۰۱۱ - ۵۸۹۲ ( بانک سپه به نام حبیب صحرائی خامسلو ) ارائه اصل رسید پرداخت بانکی الزامی است.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند ( ۶۴ غربی )- پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی پست الکترونیکی :  workshop.ihcs@gmail.com   کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe  سایت پژوهشگاه www.ihcs.ac.ir

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی علوم انسانی

فایل های ضمیمه