۰۳ مهر ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۶ کد : ۱۴۰۵۹ خبر و اطلاعیه
کارگاه آموزشی آشنایی با کتابخانه و استفاده از نرم افزارها و منابع کتابخانه
کتابخانه مرکزی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

دکتر حمید رضا رادفر

عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

با توجه به این که کتابها و نشریات علمی مهم ترین منبع آموزش و تحقیق در میان دانشجویان تحصیلات تکمیلی به ویژه در بسیاری از رشته های علوم انسانی محسوب می شوند، شناخت ساختار و امکانات کتابخانه از یک سو و آشنایی با نحوه به دست آوردن اطلاعات مناسب از میان انبوه منابع در کمترین زمان با بهترین نتیجه از اهمیت بسیاری برخوردار است. این کارگاه با هدف افزایش دانش نظری در مورد کتابخانه به طور عام و کتابخانه های پژوهشگاه و خدمات آن به طور خاص، همچنین افزایش مهارت اطلاع یابی و نحوه استفاده از بانک های اطلاعاتی و نرم افزار کتابخانه همچنین تقویت دانش اطلاعاتی دانشجویان برای بهره گیری هر چه بیشتر از امکانات و خدمات کتابخانه در قالب مباحث ذیل برگزار می شود:

آشنایی با کتابخانه و بخش های آن

آشنایی با منابع کتابخانه

معرفی و نحوه کار با نرم افزار کتابخانه

نحوه استفاده از بانکهای اطلاعاتی موجود

معرفی خدمات مختلف کتابخانه

ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری پژوهشگاه علوم انسانی ومطالعات فرهنگی

شرکت در این دوره برای متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

*  *  *

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر ارائه خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مراجعه و برگ ثبت نام را پس از تکمیل به همراه مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش های تخصصی کاربردی علوم انسانی تحویل دهند.

تلفن مشاوره و ثبت نام : ۸۸۶۲۴۴۸۵ و ۸۸۶۰۸۹۸۴ سرکار خانم عبدالهی

مدت زمان دوره : ۳ ساعت (۱ جلسه ۳ساعته )

زمان برگزاری : روز یکشنبه، ۴مهرماه ۹۵ ساعت ۹ الی ۱۲

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند ( ۶۴ غربی )- پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی