۲۰ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۱ کد : ۱۴۰۱۵ خبر و اطلاعیه

پژوهشکده تاریخ

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

مدرس: دکتر محمد امیر احمدزاده

عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و متخصص تحلیل تاریخنگاری

مسأله تاریخنگاری یکی از مهمترین مباحث جدید و روز است که هر دانشجوی تاریخ برای مطالعه تاریخ از منابع دست اول با آن مواجه است. در تحقیقات دانشجویی بحث نقد پیشینه تحقیق و شناسایی منابع تاریخنگاری برای کشف ابعاد موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است اما اسلوبها و روش های تحلیل ونقد منابع بوسیله دانشجویان بنا به عدم مهارت آنان باعث شده که همواره در پایان نامه های خود با مشکل مواجه شوند و اساتید راهنما هم صرفا به ارایه راهنمایی کلی از موضوعات و مباحث برای آنان اکتفا کنند. در این کارگاه به شکل عملی ضمن انتخاب چند متن تاریخنگاری دانشجویان عملا با الگوهای تحلیل متن و کشف گفتمان های موجود در متون تاریخنگاری آشنا خواهندشد.

این کارگاه با هدف شناخت از متون با رویکرد تحلیل متن به مخاطبان و ارائه روش های ارزیابی و نقد منابع دست اول جهت عملیاتی کردن این روش در پایان نامه دانشجویی در سرفصل های ذیل برگزار خواهدشد:

تاریخ چیست و فلسفه تاریخ از منظر مورخان دوره قاجار

موضوع شناسی و مساله شناسی مورخان در دوره قاجار

گفتمان های اصلی و موثر در تولید متون تاریخنگارانه دوره قاجاریه(گفتمان جنگ با روسیه، گفتمان هویت، گفتمان غرب شناسی مورخان، گفتمان سیاست در ایران از منظر مورخان، گفتمان روش شناختی مورخان و بررسی سیر تغییرات آن در بین مورخان ایرانی قرن نوزدهم)

روش های تاریخنگاری در دوره قاجار

ویژه دانشجویان ارشد و دکتری تاریخ و جامعه شناسی و جامعه علمی علوم انسانی- علاقه مندان به مباحث روش شناسی و تاریخنگاری

شرکت در این دوره برای متخصصان و علاقه مندان علوم انسانی بلامانع است.

*

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبرارائه خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مراجعه کنند و برگ ثبت نام را پس از تکمیل به همراه مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش های تخصصی کاربردی علوم انسانی تحویل دهند.

تلفن مشاوره و ثبت نام : 88624485 و 88608984 سرکار خانم عبدالهی

هزینه ثبت نام : 400,000 ریال

مدت زمان دوره : 6 ساعت (1 جلسه)

دانشجویان و اعضای هیات علمی : 300,000 ریال

زمان برگزاری : روز چهارشنبه، ساعت 10 تا 16

به ثبت نام گروهی تخفیف تعلق می گیرد.

تاریخ برگزاری : 24شهریور ماه 95

شماره کارت: 8256 - 4464 - 1011 - 5892 ( بانک سپه به نام حبیب صحرائی خامسلو ) ارائه اصل رسید پرداخت بانکی الزامی است.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند ( 64 غربی )- پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی پست الکترونیکی :  workshop.ihcs@gmail.com   کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe  سایت پژوهشگاه www.ihcs.ac.ir

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی علوم انسانی

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

1. برگ تکمیل شده ثبت نام
  2. اصل فیش بانکی