کارگاه آموزشی اسطوره شناسی یونانی

۱۷ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۹:۱۷ کد : ۱۴۰۱۳ خبر و اطلاعیه
کارگاه آموزشی اسطوره شناسی یونانی

پژوهشکده غرب شناسی و علم پژوهی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کارگاه آموزشی اسطوره شناسی یونانی

برگزار می کند.

دکتر مریم صانع پور

عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

اسطوره‌شناسی یونانی با افسانه‌ ایلیاد و ادیسه هومر آغاز می شود. آثار هزیود نیز از منابع عمدهٔ اساطیر یونان است. «کار‌ها و روز‌ها» و «نسب‌نامهٔ خدایان»منسوب به هزیود است وی به آفرینش جهان و ایجاد نسل خدایان می‌پردازد که یکی از مهم‌ترین مباحث اسطوره‌شناختی است. اسطوره‌‌های باستانی غالباً به دوران‌‌های قبل از پیدایش جهان، به وجود آمدن خدایان و پهلوانانی می‌پردازند که به ماقبل تاریخ و نظام‌ شهرنشینی انسان تعلق داشتند. لذا چنین افسانه‌‌هایی حاوی پیام‌‌های فرازمانی و تمثیلی برای انسان متجدد بوده اند. در این کارگاه اسطوره‌های غیردینی «یونان» باستان معرفی شده و تأثیر آن‌ها بر مدرنیته بررسی خواهد شد. معرفت شناسی انسان گرایانه مدرنیته در غرب حاصل چرخش رنسانس به سمت اسطوره های انسان محور یونان باستان است. در این راستا نخست چیستی اسطوره و تجدّد غرب تعریف و سپس تأثیرپذیری شاخصه‌های مدرنیته غربی از اسطوره‌های یونان باستان از دیدگاه انسان گرایی، معرفت شناسی، روان شناسی، خداشناسی، زبان شناسی، مردسالاری، اخلاق، هنر و ادبیات، علم، مردم شناسی، جامعه شناسی، شهرنشینی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

ویژه علاقه مندان به غرب پژوهی واسطوره شناسی

شرکت در این دوره برای متخصصان و علاقه مندان علوم انسانی بلامانع است.

*

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبرارائه خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مراجعه کنند و برگ ثبت نام را پس از تکمیل به همراه مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش های تخصصی کاربردی علوم انسانی تحویل دهند.

تلفن مشاوره و ثبت نام : ۸۸۶۲۴۴۸۵ و ۸۸۶۰۸۹۸۴ سرکار خانم عبدالهی

هزینه ثبت نام : ۴۰۰,۰۰۰ ریال

مدت زمان دوره : ۴ ساعت (۱ جلسه)

دانشجویان و اعضای هیات علمی : ۳۰۰,۰۰۰ ریال

زمان برگزاری : روز شنبه، ساعت ۹ تا ۱۳

به ثبت نام گروهی تخفیف تعلق می گیرد.

تاریخ شروع : ۳ مهرماه ۹۵

شماره کارت: ۸۲۵۶ - ۴۴۶۴ - ۱۰۱۱ - ۵۸۹۲ ( بانک سپه به نام حبیب صحرائی خامسلو ) ارائه اصل رسید پرداخت بانکی الزامی است.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند ( 64 غربی )- پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی پست الکترونیکی :  workshop.ihcs@gmail.com   کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe  سایت پژوهشگاه www.ihcs.ac.ir

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی علوم انسانی

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

1. برگ تکمیل شده ثبت نام
  2. اصل فیش بانکی