۰۹ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۵:۲۹ کد : ۱۳۹۶۲ خبر و اطلاعیه
کارگاه آموزشی مقاله نویسی

پژوهشکده تاریخ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند :

کارگاه آموزشی مقاله نویسی

مدرس: دکتر نیره دلیر (عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)

با توجه به اهمیت و جایگاه مقاله نویسی در تحقیقات علمی و نقش مقالات در گسترش مفاهیم تازه در حوزه های گوناگون از سویی و تأثیر کمی و کیفی آن در ارتقای سطح علمی و حرفه ای نویسنده، امروزه اقبال بسیاری به سمت نگارش مقاله وجود دارد. این در حالی است که گاهی مشاهده می شود دانشجویان تحقیقات و مطالعات وسیعی را نیز به انجام رسانیده و داده ها و نتایج بسیار مطلوبی برای ارائه در اختیار دارند، اما به دلیل نبود آگاهی از اصول نگارش مقاله اعتماد به نفس کافی را نداشته و نمی توانند داده ها و اطلاعات ارزشمند خود را آنچنان که شایسته است به نگارش در بیاورند و همه تلاشها ناتمام رها می شود و یا به نتیجه مطلوب نخواهد رسید .

این دوره به آموزش فرایند به ثمر رساندن یک مقاله علمی ـ پژوهشی از مرحله انتخاب موضوع و عنوان، چکیده، مقدمه، پیشینه پژوهش، متن و نتیجه گیری، استناد دهی، نحوه استفاده از منابع و مطالعات خواهد پرداخت .

سرفصل مباحث دوره عبارت است از :

انتخاب موضوع و عنوان

بیان مسئله

سوالات

فرضیات یا مدعا

اهداف پژوهش

پیشینه پژوهش

پیشینه موضوع

تعریف مفاهیم

روش تحقیق

منبع شناسی (نقد و تحلیل منابع و مآخذ)

نقد و تحلیل داده ها

تیتربندی

ساختار پاراگراف نویسی

نتیجه گیری

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است .

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبرارائه خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری است .

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مراجعه کنند .

تلفن مشاوره و ثبت نام : ۸۸۶۲۴۴۸۵ و ۸۸۶۰۸۹۸۴ سرکار خانم عبدالهی

هزینه ثبت نام : ۳۰۰۰۰۰ ریال

مدت زمان دوره : ۴ ساعت ( ۲ جلسه)

دانشجویان و اعضای هیات علمی : ۲۵۰۰۰۰ ریال

زمان برگزاری : روز یکشنبه ساعت ۸ تا  ۱۲

به ثبت نام گروهی تخفیف تعلق می گیرد.

تاریخ شروع: ۲۸ شهریورماه ۹۵

شماره کارت:  ۵۸۹۲۱۰۱۱۴۴۶۴۸۲۵۶ ( بانک سپه به نام حبیب صحرائی خامسلو ) ارائه اصل رسید پرداخت بانکی الزامی است.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران-بزرگراه کردستان-نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند ( ۶۴ غربی )- پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی پست الکترونیکی : workshop.ihcs@gmail.comکانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe سایت پژوهشگاه www.ihcs.ac.ir

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی علوم انسانی

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

۱.       برگ تکمیل شده ثبت نام

۲.       اصل فیش بانکی