کارگاه آموزشی: تفسیر کشف الاسرار میبدی(سوره حدید)

۲۳ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۶:۵۶ کد : ۱۳۶۸۶ خبر و اطلاعیه

پژوهشکده حکمت معاصر و مطالعات قرآنی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دوره آموزشی « تفسیر کشف الاسرار میبدی(سوره حدید)» را برگزار می‌ نماید.

این دوره جهت آشنایی با مفاهیم عمیق قرآن کریم و روش تفسیر معنوی و باطنی قرآن کریم به عبارتی آشنایی با هرمنوتیک معنوی قرآن کریم بر اساس مبانی عرفان نظری طراحی و اجرا می شود. از جمله ویژگیهای این دوره بررسی تطبیقی تفاسیر عرفانی(تفسیرکاشانی،روزبهان بقلی و گنابادی) با محوریت تفسیر کشف الاسرار است.

محتوای دوره :

جلسه اول: تحلیل و بررسی محتوای تفسیر آیات 1-7

جلسه دوم: تحلیل و بررسی محتوای تفسیر آیات7-14

جلسه سوم: تحلیل و بررسی محتوای تفسیر آیات14-21

جلسه چهارم: تحلیل و بررسی محتوای تفسیر آیات21-25

جلسه پنجم: مرور و جمع بندی کل جلسات و مطالعات تکمیلی

شرکت‌کنندگان در جلسه با رجوع به تفاسیر عرفانی قرآن کریم، روش مطالعه و بررسی عرفانی آیات قرآن کریم را تمرین می نمایند و با ممارست بر تفسیر شریف میبدی، در نهایت تحلیل و بررسی آیات نورانی سوره حدید بر اساس مطالب و مبانی عرفانی در تمام طول دوره در مدّ نظر است.

این کارگاه توسط جناب آقای دکتر بابک عالیخانی تدریس خواهدشد.

جامعه هدف و مخاطبان دوره: کلیه علاقه مندان به تفسیر معنوی و باطنی قرآن کریم.

توانایی دانش پذیران پس از پایان دوره:

- افزایش بینش و دانش قرآنی و عرفانی نتیجه مورد انتظار دوره به شمار می‌رود.

- افزایش مهارت عملی و کاربردی معانی عمیق قرآنی در زندگی.

- اصلاح نگرش‌های سطحی از قرآن کریم ، و دستیابی به نگرش عمیق عرفانی.

مدت زمان دوره: 20ساعت (5 جلسه)

روز برگزاری: دوشنبه ها

ساعت برگزاری: از ساعت 11 تا 15

تاریخ شروع دوره: روز دوشنبه، 24 خردادماه 95

به شرکت کنندگان گواهینامه علمی و رسمی شرکت در دوره آموزشی ارائه خواهد شد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری میباشد.

شهریه ثبت نام: 1,500,000 ریال / دانشجویان و اعضای هیات علمی 1,300,000 ریال

ثبت نام گروهی شامل تخفیف میباشد.

شماره کارت: 5892101144648256 (بانک سپه به نام حبیب صحرائی خامسلو) ارائه اصل رسید پرداخت بانکی الزامی است.

علاقه­مندان با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگ ثبت نام را تکمیل و همراه با مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش های تخصصی کاربردی علوم انسانی تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به نشانی اینترنتی ارسال نمایند.

برای مشاوره و ثبت نام، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 با شماره تلفن 88624485 و 88608984 سرکار خانم عبدالهی تماس بگیرید.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران - بزرگراه کردستان خیابان دکتر صادق آیینه وند (64 غربی) - پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی / کانال تلگرام مرکز @ihcsoe

مرکز آموزش‌های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

1. برگ تکمیل شده ثبت نام

2. اصل فیش بانکی