زن در داستانهای آفرینش

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۸:۵۶ کد : ۱۳۴۸۸ خبر و اطلاعیه
زن در داستانهای آفرینش

گروه پژوهشی مطالعات زنان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی  نشستی با عنوان زن در داستانهای آفرینش با سخنرانی خانم دکتر مینکه شیپر(Mineke Schipper ) برگزار می کند.

فرهنگ عامه، در زبان، داستان ها، ضرب المثل ها و سنت ها و رسوم باز تایید می شود. بررسی هر کدام از این بخش ها وجهی از فرهنگ یک ملت یا جامعه را مکشوف می سازد. نگاه یک جامعه به زنان نیز در همه اجزای فرهنگ آن جامعه قابل بازیابی است. یکی از این اجزای مهم، ضرب المثل هاست که دیدگاه های عمومی را در قالب های ادبی کوتاه و کنایی منعکس می کند. پروفسور شیپر، در تحقیقی جامع، ضرب المثل های جوامع مختلف را گرد اورده تا نشان دهد زمان در فرهنگ جامعه چگونه دیده می شوند.

زمان برگزاری: سه شنبه 28 اردیبهشت ماه  از ساعت: 14 الی 16

محل برگزاری: بزرگراه کردستان،خیابان ایرانشناسی ، خیابان دکتر صادق آئینه‌وند (64 غربی)، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، ساختمان فرهنگ، سالن اندیشه

فایل های ضمیمه