اولین نشست اساتید پژوهشگاه با استعدادهای درخشان (دانش‌‌آموزان مدرسه فرزانگان)

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۹:۱۱ کد : ۱۳۳۵۲ خبر و اطلاعیه

در روز شنبه 11 اردیبهشت 1395جلسه‌ای با حضور اساتید پژوهشگاه علوم انسانی و دانش‌آموزان استعداد درخشان مدرسه فرزانگان برگزار می‌شود. موضوع این نشست آشنایی دانش‌آموزان با حوزه‌های گوناگون دانش علوم انسانی، جایگاه و دلایل نیاز به جامعه می‌باشد.

با توجه به اینکه اکثریت دانش‌آموزان نخبه کشورمان به رشته‌های فنی، مهندسی و پزشکی گرایش دارند، از این رو رشته‌های علوم انسانی در ایران روز به روز دچار کم توجهی می‌شود و در نتیجه جامعه را دچار چالش‌های جدید و در معرض پرسش‌هایی نو قرار می‌دهد. از این رو گروه فبک برنامه‌ای برای آشنایی دانش‌آموزان برتر کشور با اهمیت علوم انسانی و نحوه تعامل آن با سایر رشته‌ها و نیز کمک به ارتقای فرهنگ و تمدن اسلامی- ایرانی کشور تدارک دیده است تا شروعی باشد برای ارتباط بین فرهیختگان کشور و قشر جوان که آینده‌سازان کشور هستند. از دیگر موضوعات این نشست توضیح جذابیت‌ها و کاربرد حوزه‌های مختلف علوم انسانی در ایران و سایر کشورهای جهان، میزان کارایی علوم انسانی در رفع مشکلات و مسائل جامعه ایرانی و دلایل ضرورت توجه به علوم انسانی در ایران است.