دوره آموزشی : کارگاه روش تحقیق تخصصی با رویکرد تحلیلی

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۹:۵۶ کد : ۱۳۳۴۱ خبر و اطلاعیه
دوره آموزشی : کارگاه روش تحقیق تخصصی با رویکرد تحلیلی

پژوهشکده مطالعات قرآنی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی  با همکاری انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی کارگاه آموزشی « روش تحقیق تخصصی با رویکرد تحلیلی » را برگزار می‌ نماید.

در این کارگاه روش های گوناگون کیفی در حوزه های علوم انسانی ، به خصوص روش های مربوط به پژوهش متن و انگاره و بومی سازی آنها در حیطه مطالعات قرآنی معرفی می‌شود و در این مسیر از روش های متداول در علوم مرتبط مانند زبان شناسی ، نشانه شناسی، تاریخ،مطالعات ادیان و انسان شناسی استفاده خواهد شد.

در اجرای دوره، در هر بحثی مبانی نظری به اختصار بیان می شود و سپس در یک فضای کارگاهی مباحث مطرح شده  و مصداق یابی شده و در قالب نمونه های علمی در همان فضا مطالعه انجام خواهد گرفت.

در ادامه این کارگاه، روش تحقیق با رویکردتاریخی و روش تحقیق با رویکرد تطبیقی برگزار خواهد شد..

محتوای دوره و اهم سرفصل‌های مطالب دوره به شرح زیر می‌باشد

- روش های تحلیلی: تحلیل ساختاری

- روش های تحلیلی:تحلیل  نقش گرا و روابط خوشه ای

مدرس این کارگاه جناب آقای دکتر احمد پاکتچی (عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) است.

جامعه هدف و مخاطبان دوره : اعضا هیئت علمی و دانش آموختگان و دانشجویان مقطع دکتری

مدت زمان دوره : 4 ساعت ( 1 جلسه 4 ساعته)

ساعت برگزاری : ساعت  14 الی 18

روز برگزاری : شنبه

تاریخ برگزاری: 25 اردیبهشت 95

به شرکت کنندگان گواهی نامه علمی و رسمی شرکت در دوره آموزشی ارائه خواهد شد. این گواهی نامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری می باشد.

هزینه ثبت نام:  700.000ریال

دانشجویان و اعضا انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی : 500.000 ریال

ثبت نام گروهی شامل تخفیف می باشد.

شماره کارت: 5892101144648256

بانک سپه شعبه آ اس پ / به نام حبیب صحرائی خامسلو

ارائه اصل رسید پرداخت  بانکی الزامی است.

علاقمندان با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگ ثبت نام را تکمیل و همراه با مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش های تخصصی کاربردی علوم انسانی تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به نشانی اینترنتی ارسال نمایند.

برای مشاوره و ثبت نام، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 با شماره تلفن  88624485 و 88608984 سرکار خانم عبدالهی تماس بگیرید.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران - بزرگراه کردستان - نبش خیابان 64 غربی - پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی ثبت نام اینترنتی :

workshop.ihcs@gmail.com

کانال تلگرام مرکز : @ihcsoe

مرکز آموزش‌های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

1. برگ تکمیل شده ثبت نام
  2. اصل فیش بانکی