نخستین سالگرد ارتحال استاد فرزانه دکتر صادق آئینه‌وند

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۵:۲۸ کد : ۱۳۳۰۲ خبر و اطلاعیه
نخستین سالگرد ارتحال استاد فرزانه دکتر صادق آئینه‌وند

نخستین سالگرد ارتحال استاد فرزانه و معلم اخلاق دکتر صادق آئینه وند در روز یکشنبه 12 اردیبهشت 1395 از ساعت 9 الی 11 در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می‌شود.

دکتر صادق آیینهوند، در سال ۱۳۳۰ در تویسرکان متولد شد. وی در دانشگاه تهران در رشتهٔ ادبیات عرب به تحصیل و به فعالیت‌های سیاسی و فرهنگی پرداخت و در همان دانشگاه در مقطع کار‌شناسی ارشد در رشتهٔ ادبیات عرب ادامه تحصیل داد و همراه با آن، دروس حوزوی را نیز خواند .
در ۱۳۶۱ به عضویت هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس درآمد و در گروه تاریخ آن دانشگاه، مشغول به کار شد. یک سال بعد، با سمت رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی، عازم سوریه شد و همزمان، در ۱۳۶۳ به تحصیل در مقطع دکتری ادبیات عرب در دانشگاه قدیس یوسف لبنان پرداخت و پس از اتمام تحصیل و بازگشت به ایران، در دانشگاه‌ به تدریس و فعالیت علمی مشغول شد .
دکتر آئینهوند در دی ماه ۱۳۹۲، به عنوان رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منصوب شد و تا پایان عمر این سمت را بر عهده داشت

فایل های ضمیمه