دوره آموزشی : درس گفتارحافظ خوانی: شرح و تحلیل غزلهای حافظ

۱۵ دی ۱۳۹۴ | ۱۵:۰۲ کد : ۱۲۵۸۳ خبر و اطلاعیه
دوره آموزشی :  درس گفتارحافظ خوانی: شرح و تحلیل غزلهای حافظ

پژوهشکده زبان و ادبیات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دوره آموزشی « درس گفتارحافظ خوانی: شرح و تحلیل غزلهای حافظ » را برگزار می‌ نماید.

با توجه به پیچیدگیهای شعر حافظ و عدم درک درست معنای آن و حتی خوانش دقیق آن به نظر می رسد علاقمندان زیادی تمایل دارند به شناخت بیشتر لایه های پنهان شعر حافظ دست یابند. لذا این دوره به شرح و تحلیل غزلهای عرفانی، انتقادی، مدحی و سایر مضامین حافظ با رویکردی نو می پردازد. در واقع، اکثر حافظ پژوهان در شرح غزلیات حافظ به اشاره ای اکتفا نموده و از آن گذشته اند و سعی در آشکار کردن لایه های پنهان شعر حافظ از زوایای گوناگون نداشته اند.

در این دوره، ضمن طبقه بندی انواع شعر حافظ بر اساس مضمون، با نگاهی ژرف به بررسی و تحلیل موشکافانه ی اشعار حافظ و شرح و توضیح ژرف ساخت پنهان در هر بیت شعر با توجه به دوره های تاریخی پرداخته می شود.

هر جلسه یک غزل و به صورت گروه محور بررسی، شرح و تحلیل می‌شود و جلساتی نیز به بررسی شرایط تاریخی عصر حافظ اختصاص دارد.

محتوای دوره و اهم سرفصل‌های مطالب دوره به شرح زیر می باشد:

- بررسی شرایط تاریخی عصر حافظ

- تحلیل غزل عارفانه

- تحلیل غزل انتقادی

- تحلیل غزل عاشقانه

مدرس این کارگاه سرکار خانم دکتر طاهره ایشانی (عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی ) است.

مدت زمان دوره : 20 ساعت (10 جلسه دو ساعته)

ساعت برگزاری : 16-18

روز برگزاری : یکشنبه ها

تاریخ برگزاری دوره :  4 بهمن ماه 94 لغایت 22 فروردین ماه 95

به شرکت کنندگان گواهی نامه علمی و رسمی شرکت در دوره آموزشی ارائه خواهد شد. این گواهی نامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری می باشد.

هزینه ثبت نام:  1/500/000 ریال

دانشجویان و اعضای هیات علمی : 1/000/000 ریال

ثبت نام گروهی شامل تخفیف می باشد.

شماره حساب: 5892101144648256

بانک سپه شعبه آ اس پ / به نام حبیب صحرائی خامسلو

ارائه اصل رسید پرداخت  بانکی الزامی است.

علاقمندان با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگ ثبت نام را تکمیل و همراه با مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش های تخصصی کاربردی علوم انسانی تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به نشانی اینترنتی ارسال نمایند.

برای مشاوره و ثبت نام، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 با شماره تلفن  88624485 و 88608984 سرکار خانم عبدالهی تماس بگیرید.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران - بزرگراه کردستان - نبش خیابان 64 غربی - پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی ثبت نام اینترنتی :

workshop.ihcs@gmail.com

کانال تلگرام مرکز : workshopihcs @

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی علوم انسانی

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

1.       برگ تکمیل شده ثبت نام

2.       اصل فیش بانکی