بازدید اساتید دانشگاه سلطان قابوس عمان از پژوهشگاه و مرکز تحقیقات امام علی علیه السلام

۰۲ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۲۵۱۳ خبر و اطلاعیه
بازدید  اساتید دانشگاه سلطان قابوس عمان  از  پژوهشگاه و مرکز تحقیقات امام علی  علیه السلام

دکتر احسان بن صادق اللواتی و دکترسعید الزبیدی  از اساتید دانشگاه سلطان قابوس عمان با حضور در مرکز تحقیقات امام علی علیه السلام در مورخ 30/9/94  ضمن بازدید از آن مرکز و دیداربا مسوولان و کارکنان  آن  به بحث و تبادل نظر در خصوص  فعالیتهای مرکز و همچنین بررسی بسترهای همکاری فیمابین پرداختند .

در این مراسم آقای دکتر محمودجنیدی جعفری رییس مرکز تحقیقات امام علی (ع)  علاوه بر خوشامد گویی به آنها با تشریح تاریخچه  و روند فعالتهای  این مرکز  خواستار  مشارکت و تبادل همکاری  بین اساتید و اعضای هیات علمی طرفین  شد .

دکتر احسان بن صادق اللواتی سپس با حضور در سالن اندیشه پژوهشگاه به ایرادسخنرانی  در خصوص جایگاه شیعیان در جغرافیای کشور عمان پرداخت .مشروح سخنرانی ایشان در سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات  فرهنگی قابل دسترسی  است.

فایل های ضمیمه