سلسله همایش‌هایی با عنوان «مبانی نظری هنرهای تجسمی ایران در سه دهه اخیر»

۱۷ آذر ۱۳۹۴ | ۱۷:۴۷ کد : ۱۲۳۹۱ خبر و اطلاعیه

بی تردید برای شناساندن و معرفی ویژگی‌های هنر معاصر ایران به جهان نیاز به طبقه بندی علمی مبانی نظری آن داریم.  دانشگاه پیام نور تهران و انجمن علمی هنرهای تجسمی ایران در راستای این اهداف به برگزاری سلسله همایش¬هایی  با عنوان" مبانی نظری هنرهای تجسمی ایران در سه دهه اخیر"  نمود تا به یک نظریه علمی متقن و قابل تاکیدی در این زمینه دست یابد. این همایش¬ها در طی سه سال  با استقبال قابل توجه پژوهشگران، محققان، دانشگاهیان و هنرمندان روبرو شد . تاکنون بر روی مباحث زیباشناسی، آموزش هنر، جامعه شناسی هنر و اقتصاد هنر  تمرکز شده و در همایش سال جاری در نظر است تا با رویکرد گرافیک محیطی به این مهم پرداخته شود.

دانشگاه پیام نور تهران و انجمنعلمی هنرهای تجیمی ایران در نظردارند در اسفند ماه امسال، سومین همایش خود را با عنوان «مبانی نظری هنرهای تجسمی ایران در سه دهه اخیر با رویکرد "گرافیک محیطی" ، برگزار نمایند. چراکه باور دارند بسیاری از تصمیم گیری‌ها در زمینه هنرهای تجسمی از زیبایی¬شناسی گرفته تا اقتصادی، سیاسی و سیاست-گذاری¬های  فرهنگی/ هنری مستلزم دانش و اطلاعات گسترده از پژوهش¬های جامعه شناسی هنر است. جامعه شناسی هنر همگام با  تحولات اجتماعی چند دهه اخیر در سطح جهان دستخوش دگرگونی و تحولات گسترده ای شده و دیدگاه-های تازه¬ای در این زمینه مطرح شده است. امید است با پژوهش‌های شما اندیشمندان و هنرمندان عزیز درزمینه مضامین ذیل بتوانیم درتدوین بخش قابل توجهی از این دیدگاه‌های نوین موثر باشیم:

محورهای همایش:

1. پژوهش های بنیادی و کاربردی:

روش شناسی پژوهشی در گرافیک محیطی

ارزیابی و آسیب شناسی پایان نامه¬های دانشگاهی، با موضوع گرافیک محیطی

ارزیابی و آسیب شناسی در سرفصل های دروس گرافیک محیطی در دانشکده ها و مراکز آموزش عالی

2. گرافیک محیطی و مطالعات بین رشته‌ای

جهانی شدن و گرافیک شهری

اقتصاد و نقش آن در رشد و تعالی گرافیک شهری

میزان آشنایی هنرمندان معاصر با تکنیک ها و امکانات اجرایی در گرافیک شهری

آسیب شناسی گرافیک محیطی در دوسالانه¬های شهری

آسیب شناسی گرافیک شهری

محیط زیست و گرافیک شهری

3. هویت و گرافیک محیطی

تاثیرات گرافیک محیطی بر مخاطب

مخاطب شناسی و گرافیک شهری

گرافیک شهری در پیشرفت و توسعه فرهنگی

تجلی تفکر ایرانی- اسلامی در گرافیک محیطی

هویت ملی و مولفه‌های آن در گرافیک شهری

کمیته سیاستگذاری همایش:

دکتر سیدحسن سلطانی – دکتر محمود گلابچی- دکتر محمد کاظم حسنوند – دکتر جلال الدین سلطان کاشفی - دکتر پریسا شاد قزوینی- دکتر آناهیتا مقبلی- دکتر عفت السادات افضل طوسی

کمیته علمی (داوری مقالات)دومین همایش :

دکتر پریسا شاد قزوینی- دکتر حیدر جهان بخش- دکتر آناهیتا مقبلی-  دکتر مهتاب مبینی- دکتر عفت السادات افضل طوسی- دکترعلی اصغر شیرازی – دکتر میترا معنوی راد – دکتر کبری روشن فکر-  دکتر ساناز لیتکوهی- دکتر محمد کاظم حسنوند- دکتر جلال الدین سلطان کاشفی- آقای مصطفی خزایی.

دبیرعلمی همایش: دکتر آناهیتا مقبلی

دبیر اجرایی همایش: خانم مریم رزقی راد

کمیته اجرایی :

مسئول امور سایت : یاشا زمانپور

آقایان : رضا نیکوی سمیعی، فریدون مردانی

خانم ها: سیما پاک سرشت، زهرا عیشی ، فاطمه سادات عبدالله زاده حسینی، فریماه فاطمی

گاه شمار همایش:

ارسال چکیده : 20 آبان 94 (تمدید: 3 آذر)

داوری چکیده مقالات: 15 آذر 94

ارسال اصل مقالات : 15 دی 94

داوری اصل مقالات: 10 بهمن 94

برگزاری همایش : 4و5 اسفند 1394

مکان برگزاری:

پژوهشگاه علوم انسانی و مطا لعات فرهنگی ، تهران،  بزرگراه کردستان،  نبش خیابان 64 ، جنب ساختمانهای آ.اس. پ ،  طبقه همکف،  سالن حکمت،  4 اسفند، ساعت 1 الی 5 (افتتاحیه و سخنرانی) - 5  اسفند، 9 الی 14(ادامه مراسم، اختتامیه، اهداء جوایز)

آدرس دبیرخانه:

انجمن علمی هنرهای تجسمی ایرانavoa.ir :.http://www

ایران ، تهران ، میدان شیخ بهایی ، درب شرقی دانشکده هنر، دانشگاه الزهرا (س)، ساختمان طراحی، طبقه سوم اتاق ارشد2، صندوق پستی: 7764- 14155 ، شماره تماس: 88607350 (9821+)، پست الکترونیک: info@avoa.ir

برای کسب اطلاعات بیشتر:

دبیر اجرایی همایش، خانم رزقی راد با شماره (09370810559) تماس حاصل فرمایید.

حکمت دانشگاه پیام نور و انجمن علمی هنرهای تجسمی ایران   نشست سومین همایش ملی هنرهای تجسمی ایران  13-17 94/12/04 خانم راد 09370810559

حکمت دانشگاه پیام نور و انجمن علمی هنرهای تجسمی ایران   نشست سومین همایش ملی هنرهای تجسمی ایران  9-14 94/12/05

حکمت

دانشگاه پیام نور و انجمن علمی هنرهای تجسمی ایران