۱۵ آذر ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۲۳۷۷ خبر و اطلاعیه

برنامه مشارکت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در نمایشگاه فن­ بازار هفته پژوهش به شرح ذیل اعلام شد:

1-    کارگاه آموزشی گروه فلسفه برای کودکان(فبک):

-         کارگاه «مراقبت در پژوهش» در تاریخ94/9/24 توسط سرکار خانم دکتر مهنوش هدایتی از ساعت 12-10 به مدت 2 ساعت (80 دقیقه اجرای کارگاه و 40 دقیقه گفتگو و پرسش و پاسخ)، با مشارکت 12 نفر از مربیان و دانشجویان برگزار خواهد شد. (سایر بازدیدکنندگان از نمایشگاه می­توانند به صورت آزاد شرکت نمایند).

-          کارگاه «فلسفه و فکرپروری برای نوجوانان» در تاریخ 94/9/25 توسط جناب آقای روح‌الله کریمی ساعت 10-12 به مدت 2 ساعت (80 دقیقه اجرای کارگاه با نوجوانان و 40 دقیقه گفتگو و پرسش و پاسخ با مشارکت 12 نفر از دانش‌آموزان مقطع متوسطه نوبت اول مدرسه مفید قلهک برگزار خواهد شد). (سایر بازدیدکنندگان از نمایشگاه می‌توانند به طور آزاد شاهد برگزاری این کارگاه باشند.).

2-    پنل تخصصی پژوهشکده کاربردی­سازی علوم انسانی:

-         پنل تخصصی پژوهشکده کاربردی­سازی علوم انسانی در تاریخ 94/9/25 از ساعت 9:30 الی 12:00، با عنوان: کاربردی­سازی علوم انسانی برگزار خواهد شد، اعضای شرکت کننده در پنل عبارتند از: جناب آقای دکتر آرش موسوی، جناب آقای دکتر مالک شجاعی و جناب آقای دکتر نعمت­ اله فاضلی، جناب آقای دکتر ناجی، جناب آقای دکتر عبدالرحمن حسنی­فر مدت زمان برگزاری پنل 150دقیقه خواهد بود.

3-    برپایی غرفه پژوهشگاه

-         در این غرفه کتاب­ها و طرح­های پژوهشی با موضوعات کاربردی و هم­چنین چهار پایگاه داده ­های اطلاعاتی و علمی ارائه خواهد شد. پایگاه­های داده­ها عبارتند از: 1- سایت پایگاه داده­های زبان فارسی 2- سایت پایگاه آزوفا: آموزش زبان فارسی و فرهنگ به غیر فارسی زبانان3- سایت پهلواژ: فرهنگ جامع فارسی میانه به فارسی4- اطلس شاخص های فرهنگی کشور

لازم به ذکر است این نمایشگاه به مدت 4 روز از تاریخ 23 الی 26 آذرماه 1394 در نمایشگاه بین­المللی تهران برگزار می ­شود.

فایل های ضمیمه