دوره آموزشی : آموزش زبان های سامی قدیم؛ خواندن و فهمیدن دو کتاب عهد عتیق و جدید

۱۳ آبان ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۴ کد : ۱۲۱۵۴ خبر و اطلاعیه
دوره آموزشی :  آموزش زبان های سامی قدیم؛ خواندن و فهمیدن دو کتاب عهد عتیق و جدید

مرکز آموزش­های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی, دوره آموزشی « آموزش زبان های سامی قدیم؛ خواندن و فهمیدن دو کتاب عهد عتیق و جدید (ترم اول) » را برگزار می‌ نماید.

در این کارگاه طبق برنامه درسی قرار است افزون بر آموزش قواعد زبان، متن عهد عتیق قرائت و آیات آن تجزیه و بررسی شوند.

اهم سرفصل‌های مطالب دوره به شرح زیر می‌باشد

-        حروف الفبا به همراه معانی حروف

-        آموزش نگارش حروف، حروف صامت، حروف صدادار

-        تلفظ‌های پرحجم، مصوت‌ها، افعال و اعداد

-        آموزش نگارش کلمات و نام اشخاص و مکانهایی که در عهد عتیق بودند.

-        هجاهای باز و بسته

-        نوشتن جملات اسمیه

-        اسامی نشانه‌های قرائت و وقف

-        آوانگاری و خواندن آیات عهد عتیق

-        ترجمه آیات عهد عتیق از عبری به فارسی

مدرس این کارگاه جناب آقای دکتر حیدر بوذرجمهر (عضو هیات علمی دانشنامه جهان اسلام) است که زبان های عبری و سریانی را در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تدریس می­کنند. ایشان در طول اقامت 15 ساله در کشور لبنان، زبان عبری را به مدت سه سال در دانشگاه آمریکایی بیروت نزد استاد منیر بعلبکی استاد برجسته و صاحب تالیفاتی در این زمینه گذرانده و زبان سریانی را حدود دو سال و نیم نزد جورج صلیبا  اسقف سریانی های لبنان و انطاکیه خوانده اند .

لازمه فهم درست دو کتاب عهد عتیق و عهد جدید آشنایی با زبان اصلی این دو کتاب است و شرکت در این دوره برای گروه­های ذیل ضروری و اجتناب ناپذیر است:

شرکت در این دوره برای گروه­های ذیل ضروری و اجتناب ناپذیر است:

-        کسانی که در حوزه ادیان مطالعه و تحصیل می کنند،

-        کسانی که در حوزه علوم قرآنی تحصیل و یا مشغول نوشتن رساله هستند،

-        اساتید و دانشجویان شاغل به تحصیل و پژوهشگران حوزه فرهنگ و تمدن اسلامی و ایرانی،

-        اساتید و دانشجویان رشته تاریخ ادیان، مذاهب و تاریخ اسلام،

-        پژوهش­گران و علاقمندان سیره انبیاء، برای شناخت بهترتاریخ پیش از اسلام ایران و نیز نقش زبان عبری.

مدت زمان دوره : 48 ساعت ( 24 جلسه 2 ساعته)

ساعت برگزاری : ساعت 16/30 الی 18/30

روز برگزاری : چهار‌شنبه‌ها

تاریخ برگزاری دوره :  27 آبان 94

به شرکت کنندگان گواهی­نامه علمی و رسمی شرکت در دوره آموزشی ارائه خواهد شد. این گواهی­نامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری می­باشد.

هزینه ثبت نام: 3.500.000 ریال

دانشجویان، اعضای هیات علمی : 3.000.000 ریال

ثبت نام گروهی شامل تخفیف می­باشد.

شماره حساب 5109789213 ( شماره کارت 6104337872100563 )

کد شناسه واریز 99000808181

بانک ملت (شعبه سرچشمه کد64394) به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

علاقمندان با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگ ثبت نام را تکمیل و همراه با مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش­های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به نشانی اینترنتی ارسال نمایند.

ارائه اصل فیش بانکی الزامی است لذا در صورت ارسال اینترنتی مدارک، اصل فیش را تا جلسه اول دوره نزد خود نگهدارید.

برای مشاوره و ثبت نام در دوره، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 با شماره تلفن  88624485-021  سرکار خانم عبدالهی تماس بگیرید.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران - بزرگراه کردستان - نبش خیابان 64 غربی - پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی ثبت نام اینترنتی :

workshop.ihcs@gmail.com

مرکز آموزش‌های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

1. برگ تکمیل شده ثبت نام
  2. اصل فیش بانکی
  3. کپی کارت ملی
  4. کپی مدرک برای استفاده از تخفیف

فایل های ضمیمه

نگین ۱۰ دی ۱۳۹۷ | ۲۱:۰۶
باسلام . ایا در حال حاضر برنامه ای برای تکرار دوره اموزش زبان سریانی دارید؟؟؟ لطفا اطلاع رسانی کنید.
پاسخ مدیر سایت ۱۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۷

با سلام. اطلاعات کارگاه را از سایت مرکز آموزشهای تخصصی آزاد پژوهشگاه پیگیری بفرمایید: http://tam.ihcs.ac.ir/event/fa/event