نشست: گفت و گو با پدیدآور (گپ2) (کتاب آموزش زبان فارسی به روسی زبانان)

۲۱ مهر ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۵ کد : ۱۲۰۴۹ خبر و اطلاعیه
نشست: گفت و گو با پدیدآور (گپ2) (کتاب آموزش زبان فارسی به روسی زبانان)

گروه تخصصی زبانشناسی و زبان های خارجه شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نشستی با عنوان «گفت و گو با پدیدآور (گپ2) (کتاب آموزش زبان فارسی به روسی زبانان)» برگزار می کند.

در این نشست پرفسور ولادیمیر ایوانف (استاد دانشگاه دولتی مسکو) و دکتر زهرا ابوالحسنی (عضو هیأت علمی سازمان سمت) حضور خواهند داشت. ناقدان این نشست دکتر صفار مقدم (عضو هیأت علمی گروه آزوفا پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)، دکتر رضامراد صحرایی (عضو هیأت علمی گروه زبانشناسی و آزفا دانشگاه علامه طباطبایی) خواهند بود.

زمان برگزاری: دو شنبه 27 مهرماه 94 از ساعت 15 الی 17

محل برگزاری: بزرگراه کردستان،خیابان ایرانشناسی (64)، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، سالن حکمت.

فایل های ضمیمه