بازدید رئیس و معاونان دانشگاه گیلان از پژوهشگاه

۰۱ مرداد ۱۳۹۴ | ۰۳:۳۸ کد : ۱۱۷۲۲ خبر و اطلاعیه

عصر روز سه‌شنبه، دکتر رضی رئیس دانشگاه گیلان با حضور در پژوهشگاه علوم انسانی با دکتر قبادی سرپرست پژوهشگاه دیدار کرد. در ابتدای این دیدار که با حضور معاونین و مدیران دو موسسه برگزار شد، دکتر رضی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر آئینه‌وند (ره) رئیس فقید پژوهشگاه، از خدمات ایشان به جامعه علمی کشور تقدیر کرد و با تبریک انتصاب دکتر قبادی به سرپرستی پژوهشگاه، برای ایشان در این سمت آرزوی موفقیت کرد .

همچنین در این دیدار مباحث متعددی در زمینه همکاری‌های علمی و پژوهشی و مشارکت در طرح‌های تحقیقاتی مورد علاقه دو طرف،‌ از جمله پژوهش‌های میان‌رشته‌ای در حوزه مطالعات دریای خزر و مطالعات فرهنگی استان گیلان مطرح شد و مقرر شد ضمن تشکیل کارگروه اجرایی مشترک و انعقاد تفاهم‌نامه‌، فرایندهای کاربردی مناسب برای عملیاتی کردن همکاری‌ها طراحی شود.