سلسله نشست های مرکز مطالعات جامعه و امنیت: «توسعه پایدار و متوازن منطقه ای»

۲۴ تیر ۱۳۹۴ | ۱۵:۱۱ کد : ۱۱۷۱۱ خبر و اطلاعیه
سلسله نشست های مرکز مطالعات جامعه و امنیت: «توسعه پایدار و متوازن منطقه ای»

مرکز مطالعات جامعه و امنیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با حمایت مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور سلسله نشست های خود را با عنوان «توسعه پایدار و متوازن منطقه ای» از 14 شهریورماه  لغایت 16 شهریورماه 94 از ساعت 11 الی 12:30 در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند.

این سلسله نشست ها با حضور دکتر قدیر نصیری با عنوان سخنرانی، زمینه های اجتماعی رادیکالیسم قومی و مذهبی و تاثیر آن بر فرآیند توسعه پایدار و متوازن منطقه ای، دکتر اصغر افتخاری با عنوان سخنرانی، بایسته های اسلامی - ایرانی توسعه پایدار و متوازن منطقه ای، دکتر سعید مجردی با عنوان سخنرانی، فضای مجازی- شبکه های اجتماعی و توسعه پایدار و متوازن منطقه ای برگزار خواهد شد.

محل برگزاری: بزرگراه کردستان،خیابان ایرانشناسی (64)، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، سالن حکمت.

شرکت برای عموم آزاد است.

فایل های ضمیمه