برگزاری مراسم چهلمین روز درگذشت زنده یاد دکتر صادق آئینه وند

۲۰ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۷:۵۸ کد : ۱۰۶۳۵ خبر و اطلاعیه
برگزاری مراسم چهلمین روز درگذشت زنده یاد دکتر صادق آئینه وند

از آن به دیر مغانم عزیز می‌دارند             که آتشی که نمیرد همیشه در دل ماست

مراسم یادبود چهلمین روز درگذشت مرحوم استاد دکتر صادق آئینه وند، دانشمند فرزانه و رئیس فقید پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی استاد تاریخ اسلام دانشگاه تربیت مدرس و چهره ماندگار تاریخ، روز دوشنبه مورخ 25 خردادماه  ساعت 10 الی 12 در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار خواهد شد.

در این مراسم که با حضور شخصیت های مختلف و برجسته علمی، فرهنگی کشور برگزار خواهد شد حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، دکتر محمدتقی امامی خوئی، دکتر اشرف بروجردی، معاون فرهنگی- اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نیز سخنرانی خواهند کرد.

گفتنی است دکتر صادق آئینه وند، 17 اردیبهشت ماه 94  به دیدار حق شتافت.

محل برگزاری: بزرگراه کردستان،خیابان ایرانشناسی (64)، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، طبقه همکف، سالن حکمت.

فایل های ضمیمه