همایش آینده فرهنگ آغاز به کار کرد

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۸:۴۸ کد : ۱۰۳۷۱ خبر و اطلاعیه
همایش آینده فرهنگ آغاز به کار کرد

همایش بین المللی آینده فرهنگ صبح امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ماه 94 در دانشکده علامه طباطبایی با سخنرانی دکتر علی اصغر مصلح دبیر همایش و رئیس دانشکده ادبیات و زبان های خارجه آغاز به کار کرد.

این همایش با همکاری و مشارکت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه های تهران، علامه طباطبایی و اصفهان برگزار شده است.

در مراسم افتتاحیه آقای دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر محمدرضا بهشتی استاد فلسفه دانشگاه تهران، و دبیر علمی همایش، دکتر رضا داوری اردکانی، رئیس فرهنگستان علوم ج.ا.ا و قرائت متن سخنرانی پرفسور سون اریک تیدمن استاد دانشگاه گوتنبرگ سوئد سخنرانی کردند. در مراسم افتتاحیه اعلام شد، یکی از سالن های سخنرانی دانشکده ادبیات و زبانهای خارجه دانشگاه علامه طباطبایی به نام زنده یاد استاد دکتر صادق آئینه وند نامگذاری شده است که بخشی از نشست های این همایش در سالن آئینه وند برگزار خواهد شد.

فایل های ضمیمه