تقدیر و تشکر خانواده مرحوم دکتر آئینه‌وند

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۵ کد : ۱۰۳۵۴ خبر و اطلاعیه

به‌نام خدای مهربانی‌ها

مَنْ لَم یَشکُرِالْمُنعِم مِنَ‌ المَخلوقین لَم یَشکُرِاللهِ عزّوَ جَلِّ

درگذشت همسری فرهیخته، پدری مهربان و معلم زندگی‌مان، زنده‌یاد دکتر صادق آئینه‌وند چنان تأثربرانگیز و بهت‌آور بود که تحمل و شکیبایی‌مان در برابر این مصیبت بزرگ، جز با همدردی و همراهی شما عزیزان میسر نمی‌شد.

از تمامی بزرگواران و عزیزان از جمله ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، ریاست محترم مجلس، ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیت شریف حضرت امام (ره)، ریاست محترم بنیاد  باران، استادان، همکاران و دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دانشگاه تربیت مدرس و شخصیت‌های علمی، فرهنگی، دانشگاهی، اجتماعی و سیاسی، علمای بزرگوار و کلیه دوستان، شاگران و آحاد مردم شریف ایران که با ارسال پیام‌های تسلیت، حضور در مراسم تشییع و ترحیم و بزرگداشت دکتر صادق آئینه‌وند، موجب آرامش و تسلایمان شدند، تشکر و سپاس خود را اعلام می‌کنیم. هم‌چنین از هیئت رئیسه محترم پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی که تقاضایمان را مبنی بر منظور کردن کلیه هزینه‌ها به‌حساب خانواده آئینه‌وند پذیرفتند، سپاسگزاریم. امیدواریم خداوند بزرگ ما را شکرگزار این الطاف خالصانه قرار دهد.

خانواده زنده‌یاد استاد دکتر صادق آئینه‌وند