معاون فرهنگی دانشگاه تهران درگذشت صادق آئینه‌وند را تسلیت گفت

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۵ کد : ۱۰۰۸۴ خبر و اطلاعیه

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران در پیامی درگذشت صادق آئینه‌وند را تسلیت گفت.

در پیام سرسنگی آمده است: درگذشت استاد فرزانه و دانشمند گرانمایه‏ دکتر صادق آئینه‌وند،  اصحاب فضیلت و دانش به ویژه جامعه دانشگاهی را سوگوار کرد.

فقدان این استاد برجسته تاریخ اسلام که در کنار آثاری فاخر و ارزشمند‏، عمر خود را صرف آموزش و پرورش دانشجویان و علاقمندان تاریخ در کشور کرد، را به خانواده محترم دکتر آئینه‌وند، دانشگاهیان عزیز و به ویژه شاگردان و پرورش یافتگان آن استاد گرانقدر تسلیت عرض کرده و از درگاه حضرت باری تعالی برای آن فقید سعید رحمت و آمرزش طلب می‌کنم.