پیام تسلیت معاون وزیر علوم در پی درگذشت دکتر آیینه‌وند

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۲:۵۲ کد : ۱۰۰۷۹ خبر و اطلاعیه

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی درگذشت دکتر صادق آیینه‌وند را تسلیت گفت.

به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا، در این پیام آمده است: «إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَه لَا یَسُدُّهَا شَیْ ءٌ

روح بلند استاد فرهیخته، چهره ماندگار علوم انسانی و اندیشمند وارسته، دکتر صادق آیینه‌وند، به جهان باقی شتافت.

برای او که خود صاحب‌نظر برجسته تاریخ اسلام و اندیشه‌های فرهنگ و تمدن غنی و عمیق آن بود، بی‌تردید این پرواز روحانی، معنایی دیگر از جمله تطور و تکامل این روح آزاداندیش را تواند داشت.

کیست که درس و بحث این دانشمند فرزانه را درک کرده و فضای فکری، دانش وسیع و روحیه رواداری و حرمت ذات را از خلال سخن و کلام آرام و اخلاق نجیبانه او در ذهن خویش منعکس ندیده باشد و کیست که او را در کسوت «تعلیم» - این پیشه انبیای الهی - دیده و معنویت چهره روحانی او در ذهنش رسوب نکرده باشد؟

چه روح‌ها و جان‌های تشنه‌ای که از میراث آثار ارزشمند او سیراب خواهند شد!

و برای یک نفس مشتاق، چه اثری گرانسنگ‌تر از اینکه از طریق آراء و افکار خویش، در بین اهل علم و اندیشه - جایی که بدان تعلق خاطر می‌ورزد - جاودان باقی بماند؟

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با تأسف عمیق، ضایعه از دست دادن چنین سرمایه علمی و فرهنگی را به مردم و جامعه علمی کشور تسلیت می‌گوید.»