ولایتی درگذشت صادق آئینه‌وند را تسلیت گفت

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۰ کد : ۱۰۰۷۶ خبر و اطلاعیه

رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور پیامی درگذشت رئیس پژوهشگاه علوم انسانی را به خانواده آن مرحوم و جامعه دانشگاهی کشور تسلیت گفت.

علی‌اکبر ولایتی رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور پیامی درگذشت صادق آئینه‌وند رئیس پژوهشگاه علوم انسانی را به خانواده آن مرحوم و جامعه دانشگاهی کشور تسلیت گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

«انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت دکتر صادق آئینه‌وند، استاد ارزشمند و عالم بی‌نظیر تاریخ موجب تأسف و تألم گردید.

درگذشت این شخصیت فرهیخته متواضع و مسلط بر تاریخ اسلام که اثرات ارزشمندی را در حوزه و دانشگاه از خود بر جای گذارد، نام او را در میان فرهنگ دوستان و علاقه‌مندان به نیکی ثبت نمود.

این ضایعه را به خانواده محترم و کلیه علاقه‌مندان تسلیت عرض نموده  و از خداوند متعال برای او رحمت و رضوان و برای بازماندگان صبر مسئلت می‌نمایم.»