سلطانی فر در پیام تسلیت: آیینه وند عمر خود را وقف توسعه علمی ایران کرد

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۲:۵۵ کد : ۱۰۰۴۸ خبر و اطلاعیه

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با صدور پیامی درگذشت دکتر صادق آیینه وند چهره ماندگار علمی کشور و رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی را تسلیت گفت.

به گزارش روز جمعه گروه فرهنگی ایرنا، در پیام مسعود سلطانی فر خطاب به خانواده این مرحوم، عموم پژوهشگران حوزه مطالعات تاریخ اسلام و همکاران وی در پژوهشگاه علوم انسانی آورده است: دکتر آیینه وند از چهره های برجسته و درخشان علمی ایران بود که عمر خود را وقف توسعه علمی ایران، تربیت دانشجویان و تالیف متون ارزشمند در حوزه های متعدد علوم انسانی کرد.

این پیام می افزاید: آیینه وند نمونه یک انسان سخت کوش، خوش فکر و روشن بین بود که با تلاش های بی وقفه، همواره با بذل دانش خویش، به مثابه عمل به آموزه دینی 'زکات العلم نشره ' رفتار می کرد.

معاون رییس جمهوری در پیام خود، این ضایعه اسفناک را به خانواده و بازماندگان دکتر آیینه وند، جامعه علمی کشور و همکاران و اعضای هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی تسلیت گفته است.