پیام تسلیت سرپرست دانشگاه تربیت مدرس به مناسبت درگذشت دانشمند و پژوهشگر فرهیخته تاریخ اسلام، استاد صادق آیینه وند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۸:۱۱ کد : ۱۰۰۴۰ خبر و اطلاعیه

انالله واناالیه راجعون

هنگامی که عالمی فرهیخته وفات یابد، رخنه ای در اسلام رخ می دهد که تا روز قیامت ترمیم نگردد.

خبر درگذشت دانشمند و پژوهشگر توانا، جناب آقای دکتر صادق آیینه وند؛ استاد برجسته دانشگاه تربیت مدرس که از اساتید پیشکسوت و ماندگاردر حوزه تاریخ اسلام بود و منشأ خدمات برجسته به فرهنگ، دانش و اخلاق در ایران و جهان اسلام بوده اند، موجب تاسف و تاثر گردید.

آن استاد گرانمایه، در میان پژوهشگران علوم اسلامی، به صداقت و تقوی، دقت نظر و صراحت در بیان یافته های علمی شناخته می‌شد. وجود او مالامال از ارادت به رسول الله(ص) و اهل بیت علیهم السلام بود و بر همین اساس مطالعات و مباحث وی، جزو تاثیر گذار ترین تحقیقات حوزه تاریخ اسلام بشمار می رود. فقدان این دانشمند فرهیخته و استاد علم و ادب، ضایعه‌ای بزرگ و جبران‌ناپذیر برای جامعه‌ دانشگاهی؛ بویژه دانشگاه تربیت مدرس و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می‌باشد.

اینجانب ضمن آرزوی تسلی برای خاندان شریف ایشان، این مصیبت بزرگ را به حضرت ولیعصر(عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، جامعه علمی کشور، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند بزرگ برای آن فقید سعید، غفران واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسألت می نمایم.

محمد تقی احمدی

سرپرست دانشگاه