پژوهشگاه بدون دیوار: ارائه خدمات تخصصی و مشاوره‌های بالینی (کلینیکال) در سطح جامعه

۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۱:۱۵ کد : ۱۹۲۵۵ فعالیت ها

در آبان ماه سال 1398 حدود یک ماه قبل از آغاز هفته پژوهش، ستاد هفته پژوهش متشکل از معاون پژوهشی و مدیر امور پژوهشی، برخی مدیران ستادی و گروهی از اعضای هیأت علمی پژوهشگاه تشکیل شد. در جلسات این ستاد با توجه به پیشینه پژوهشگاه در زمینه ارتباط با جامعه و صنعت، مصوب شد در هفته پژوهش برای نخستین بار «آرمان پژوهشگاه بدون دیوار» عملی شود. بدین منظور، جهت تعامل مستقیم با جامعه،در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار وزارت علوم تحقیقات و فناوری نواحی اطراف پژوهشگاه مانند برج‏های آ اس پ و برج بین‏المللی تهران برای برگزاری کارگاه‌ها، میزهای بالینی و کلینیکال انتخاب شدند. در این کارگاه ها خدمات رایگان در حوزه‏های مختلف علوم انسانی و اجتماعی ارائه شد، موضوعاتی نظیر مسائل تحصیلی خانواده‌ها و مشکلات آن‌ها برای حضور فرزندانشان در فضای مجازی طرح شد که با استقبال مخاطبان روبرو شد.

در محوطه اطراف پژوهشگاه پنج کلینیک با عناوین ذیل برگزار شد:

1- پژوهش و افق‏های پیشرفت: مشاوره خانواده

2- پژوهش و افق‏های پیشرفت: مشاوره تحصیلی