جلسه رونمایی از کتاب "مطالعات رسانه ای: راهنمای عملی دانشجویان"، با حضور حسام الدین آشنا، خانیکی و شکرخواه

۲۵ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۹:۲۰ کد : ۷۶۴۰ خبر و اطلاعیه

مراسم رونمایی از کتاب "مطالعات رسانه ای: راهنمای عملی دانشجویان": با حضور دکتر حسام الدین آشنا، مشاور فرهنگی رییس جمهور، دکتر هادی خانیکی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر یونس شکرخواه، عضو هیات علمی دانشگاه تهران و مترجم اثر: دکتر امیر سپنجی، روز یکشنبه 25 خردادماه، ساعت 16:30 در سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.

این کتاب از مهم ترین آثار دانشگاهی در حوزه مطالعات رسانه ای و ارتباطات در سطح جهانی است که به همت انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) منتشر شده و در اختیار اساتید، دانشجویان و سایر علاقمندان این مباحث قرار گرفته است. عنوان اصلی این اثر The Media Student’s Book است.

مکان:  بزرگراه کردستان، خیابان ایرانشناسی (64 غربی)، جنب ساختمان های آ اس پ. پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی. طبقه همکف، سالن حکمت.

فایل های ضمیمه