دکتر قبادی: دکتر ضیاء هاشمی از افراد فرهیخته و موفق علوم انسانی است

۰۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۱:۰۸ کد : ۱۵۵۳۳ خبر و اطلاعیه
دکتر قبادی: دکتر ضیاء هاشمی از افراد فرهیخته و موفق علوم انسانی است

دکتر حسینعلی قبادی، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در مراسمی که به مناسبت روز کارمند و هفته دولت در سالن حکمت پژوهشگاه برگزار شد، گفت: پیش از همه چیز هفته دولت و روز کارمند را خدمت کارمندان شریف پژوهشگاه  تبریک عرض می کنم و از خداوند متعال برای شما و خانواده شریفتان آرزوی سلامتی و سربلندی دارم ضمن اینکه به روح بلند شهید رجایی و باهنر درود می فرستم و برای دولت تدبیر و امید نیز آرزوی توفیق و سلامت دارم.

دکتر قبادی در ادامه سوالی را با این موضوع مطرح کرد؛ «آیا تروریست هایی که شهید رجایی و شهید باهنر را مورد هدف قرار دادند و فجایع عظیمی چون فاجعه هفتم تیر را رقم زدند؛ بدون پشتوانه، جرأت انجام چنین کارهایی را داشتند؟!» و در پاسخ گفت: «امروز که به سرنوشت و عملکرد داعش نگاه می کنیم برای ما کاملا ملموس است که داعش نمی تواند بدون پشتوانه برخی حکومت های منطقه چه به لحاظ ایدئولوژی و چه به لحاظ عملکرد، موفق باشد. رفتار طنزآمیز ترامپ هم که امپریالیزم را به ورطه آنارشیسم کشانده، نشان می دهد شهادت امثال شهید رجایی و فجایع تروریستی دیگر مستلزم عزم فراگیر تروریست‌ها در سطح جهان است.»

دکتر قبادی در ادامه سخنانش با تبریک انتخاب دکتر سید ضیاء هاشمی به عنوان سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری گفت: دکتر ضیاء هاشمی از افراد فرهیخته و موفق علوم انسانی و حامی همیشگی پژوهشگاه و عضو شورای بررسی متون پژوهشگاه نیز هستند که برای او در کسوت وزارت علوم آرزوی تعالی و موفقیت داریم و با توجه به شایستگی‌های ایشان امیدوارم این امر تداوم یابد.

رئیس پژوهشگاه ضمن تقدیر از زحمات معاون اداری و مالی پژوهشگاه و همکاران این بخش در زمینه بازسازی بخش‌های مختلف ساختمان پژوهشگاه، به انتصاب دکتر کسرائی به معاونت فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه اشاره کرد و ضمن آرزوی توفیق برای وی، از زحمات و کوشش‌های دکتر بروجردی در این سمت قدردانی کرد و انتصاب ایشان به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی را نشان‌دهنده جایگاه علمی و فرهنگی برجسته ایشان در کشور دانست و بر ضرورت تجلیل شایسته از زحمات ایشان در پژوهشگاه تاکید کرد.

دکتر قبادی در خاتمه سخنانش به فرازهایی از خطبه 34 نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: خطبه 34 نهج البلاغه واقعا خطبه عجیبی است و وقتی در آن دقت می کنیم ظرایف و دقایق منشور حقوق شهروندی را می بینیم. در این خطبه توانمندسازی بدنه جامعه یکی از وظایف حکومت ها تلقی شده است تا فاصله بین اقشار مختلف جامعه کمتر شود که امیدوارم با برنامه ریزی و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت اداری، مالی و منابع انسانی پژوهشگاه، دوره های آموزش ضمن خدمت و سایر آموزش های رسمی و غیر رسمی برای کارمندان محترم به حدی رشد کند که شاهد تحقق بخشی از فرمایش مولا علی (ع) باشیم و تمام اقشار به نحوی رشد کنند که پژوهشگاه سازمانی متکی بر مشارکت جمعی و همدلی باشد.

فایل های ضمیمه