کارگاه آموزشی زبان رسانه

پژوهشکده زبان و ادبیات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:
دکتر صالح زمانی جعفری
متخصص زبان و ادبیات عربی

زبان عربی در جامعه اسلامی ایران همواره جایگاه ویژه ای داشته است، چه آن زمانی که سوای کلام نورانی قرآن، قریب ده قرن زبان علمی ما ایرانیان بود و چه امروز که به جهت ارتباطات، روابط اقتصادی، تحولات و کنش های سیاسی و مذهبی و... به عنوان کاملترین ابزار ارتباط با جهان اسلام و کشورهای منطقه به حساب می آید که شاهراه این ارتباط نیز رسانه است. ارتباط زبان و رسانه امری روشن، پیچیده و چندوجهی است. دلیل برجستگی زبان در رسانه برای دست اندرکاران، قدرت نفوذ، گستردگی و تنوع مخاطب است و برای مخاطب فهم صحیح و کامل و قدرت درک حقیقت. از این رو جامعه امروز ما نیازمند افرادی است که توان بهره گیری کاربردی از زبان های گوناگون را داشته باشند.
این دوره با هدف افزایش دانش زبان روز عرب، افزایش مهارت در زمینه زبان و ترجمه زبان روز عرب  و تقویت همه سویه مهارت های زبانی دانشجویان ( گفتاری ، نوشتاری ، شنیداری و درک مطلب ) از طریق
- آشنا کردن دانشجویان با زبان رسانه های عرب ( أعم از نوشتاری ، شنیداری ، دیداری و ...)
- ارائه الگوها و شیوه های مصطلح و متداول در زبان رسانه ها
- آشنایی با شیوه های ترجمه تخصصی فیلم و سریال از و به زبان عربی
- ارائه شیوه های رسانه ای و اجرای برنامه های رسانه ای
- کار و تمرین در زمینه ترجمه و تقویت مهارت های زبانی
با استناد به منابع معتبر در این زمینه ، هم شنیداری و هم نوشتاری و هم دیداری برگزار می شود.

ویژه دانشجویان ، مدرسان ، مترجمان ، اصحاب رسانه ها و تمامی علاقه مندان
شرکت در این دوره برای متخصصان و علاقه مندان علوم انسانی بلامانع است.
*
به شرکت کنندگان گواهینامه معتبرارائه خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری است.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مراجعه کنند و برگ ثبت نام را پس از تکمیل به همراه مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش های تخصصی کاربردی علوم انسانی تحویل دهند.

تلفن مشاوره و ثبت نام : ۸۸۶۲۴۴۸۵ و ۸۸۶۰۸۹۸۴ سرکار خانم عبدالهی

هزینه ثبت نام : ۱۰۰۰۰۰۰ریال
مدت زمان دوره : ۱۰ ساعت (۵ جلسه)
دانشجویان و اعضای هیات علمی : ۷۰۰۰۰۰ ریال
زمان برگزاری : روز شنبه، ساعت ۱۴تا ۱۶
تاریخ شروع : ۳ مهرماه ۹۵
به ثبت نام گروهی تخفیف تعلق می گیرد.

شماره کارت:  ۵۸۹۲۱۰۱۱۴۴۶۴۸۲۵۶ ( بانک سپه به نام حبیب صحرائی خامسلو ) ارائه اصل رسید پرداخت بانکی الزامی است.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران-بزرگراه کردستان-نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند ( ۶۴ غربی )- پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی پست الکترونیکی : workshop.ihcs@gmail.comکانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe سایت پژوهشگاه www.ihcs.ac.ir

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی علوم انسانی

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

۱.       برگ تکمیل شده ثبت نام

۲.       اصل فیش بانکی