۱۰ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۷:۰۶ کد : ۱۳۹۶۶ اخبار
کارگاه آموزشی متون تفسیری به زبان عربی با رویکرد ادبی و بلاغی

پژوهشکده زبان و ادبیات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:
دکتر صالح زمانی جعفری
متخصص زبان و ادبیات عربی

با توجه به اهتمام مسلمانان از همان ابتدای نزول قرآن به تفسیر آن، در حال حاضر حجم زیادی از متون تفسیری قرآن و سایر نصوص مذهبی از جمله نهج البلاغه در دست است که بهره مندی از آن ها مستلزم داشتن آگاهی و مهارت ترجمه است. ترجمه، در کنار لذت و سادگی ظاهری که دارد از ظرایف و پیچیدگی هایی برخوردار است که موفقیت در آن به میزان علاقه مندی، وسعت دانش، مهارت، سرعت عمل مترجم بستگی دارد. ترجمه خوب می تواند به بهره مندی کاربردی از این آثار بیانجامد و اطلاعات مغفول مانده بسیاری را از لابلای متون در اختیار پژوهشگران قرار دهد. این کارگاه با تمرکز بر تفسیر قرآن کریم  مجمع البیان طبرسی و تفسیر نهج البلاغه ابن میثم بحرانی به ارائه شیوه های کاربردی نوین در نحوه ترجمه و تفسیر با هدف افزایش دانش تفسیری و آشنایی نزدیک و مستقیم با متون تفسیری، افزایش مهارت بهره برداری از منابع تفسیری جهت بهره گیری از آنها در فعالیت های علمی پژوهشی و تقویت مهارت های علمی ادبی دانشجویان می پردازد.

ویژه دانشجویان ، مدرسان ، مترجمان و پژوهشگران حوزه زبان و ادبیات  ، علوم قرآنی و تفسیر  و مطالعات دینی

شرکت در این دوره برای متخصصان و علاقه مندان علوم انسانی بلامانع است.
*
به شرکت کنندگان گواهینامه معتبرارائه خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری است.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مراجعه کنند و برگ ثبت نام را پس از تکمیل به همراه مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش های تخصصی کاربردی علوم انسانی تحویل دهند.

تلفن مشاوره و ثبت نام : ۸۸۶۲۴۴۸۵ و ۸۸۶۰۸۹۸۴ سرکار خانم عبدالهی

هزینه ثبت نام : ۱۰۰۰۰۰۰ریال
مدت زمان دوره : ۱۰ ساعت (۵ جلسه)
دانشجویان و اعضای هیات علمی : ۷۰۰۰۰۰ ریال
زمان برگزاری : روز شنبه، ساعت ۱۶تا ۱۸
تاریخ شروع : ۳ مهرماه ۹۵
به ثبت نام گروهی تخفیف تعلق می گیرد.

شماره کارت:  ۵۸۹۲۱۰۱۱۴۴۶۴۸۲۵۶ ( بانک سپه به نام حبیب صحرائی خامسلو ) ارائه اصل رسید پرداخت بانکی الزامی است.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران-بزرگراه کردستان-نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند ( ۶۴ غربی )- پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی پست الکترونیکی : workshop.ihcs@gmail.comکانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe سایت پژوهشگاه www.ihcs.ac.ir

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی علوم انسانی

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

۱.       برگ تکمیل شده ثبت نام

۲.       اصل فیش بانکی