دوره آموزشی : شرح غزلیات مولانا

دوره آموزشی : شرح غزلیات مولانا

تعریف دوره : شرح غزلیات مولانا به وسیله آثار خود مولانا جلال الدین و این کار با این شیوه برای نخستین بار در عرصه مولانا پژوهی صورت می گیرد .

محتوای دوره : شرح غزلیاتی از دیوان شمس در طی سه جلسه ای که برای این دوره در نظر گرفته شده است .

مدرس : جناب آقای دکتر کریم زمانی

جامعه هدف و مخاطبان دوره : دانشجویان رشته ادبیات و نیز رشته ادیان و عرفان و تمامی علاقمندان آثار مولانا بدون هیچگونه محدودیت.

مدت زمان دوره : 3 جلسه دو ساعته(6 ساعت)

ساعت برگزاری : 16-18

روز برگزاری : سه‌شنبه‌ها

تاریخ برگزاری دوره :  95/2/21 لغایت 95/3/4

محل برگزاری: پژوهشگاه علوم انسانی سالن حکمت

به شرکت کنندگان گواهی­نامه علمی و رسمی شرکت در دوره آموزشی ارائه خواهد شد. این گواهی­نامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری می­باشد.

علاقمندان با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگ ثبت نام را تکمیل و همراه با مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش­های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به نشانی اینترنتی ارسال نمایند.

برای مشاوره و ثبت نام، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 با شماره تلفن  88624485 و 88608984 سرکار خانم عبدالهی تماس بگیرید.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران - بزرگراه کردستان - نبش خیابان 64 غربی - پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی ثبت نام اینترنتی :

workshop.ihcs@gmail.com

کانال تلگرام مرکز : @ workshopihcs

مرکز آموزش‌های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

1. برگ تکمیل شده ثبت نام
  2. اصل فیش بانکی