کارگاه آموزشی متد نقد کتاب در حوزه علوم انسانی

کارگاه آموزشی متد نقد کتاب در حوزه علوم انسانی

مرکز آموزش های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشکده علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

گارگاه آموزشی « متد نقدکتاب در حوزهٔ علوم انسانی » مدرس جناب آقای دکتر سید حسین حسینی سروری

تعریف دوره : از آنجا که فرآیند نقد و برسی کتب علمی و تألیفی حوزه علوم انسانی آنچنان که باید مورد توجه جامعه علمی قرار نگرفته سلسله کارگاه های متد نقد در صدد ارائه شیوه ها و روش های نظام ­مند علمی در جهت ترویج جریان نقد کتب تخصصی  علوم انسانی است تا به این سبب علاوه بر تاکید بر نقاط قوت و اصلاح کاستی های کتب تالیفی این حوزه ، زمینه های نظریه پردازی علمی نیز فراهم گردیده و به تدریج تحول در ساختار علوم انسانی در مسیر شایسته خود قرار گیرد.

1-      ترویج فرهنگ نقد در جامعه علمی به منظور تقویت جایگاه علوم انسانی

2-      دانش افزایی و آموزش روش و مهارت نقد علمی کتب تألیفی در حوزه علوم انسانی

3-      تربیت کارشناس پژوهشی نقد کتب علوم انسانی برای شورای برسی متون

4-      زمینه سازی برای تنظیم نظام نامه نقد در حوزه علوم انسانی

5-      آموزش نحوه تنظیم و تهیه مقاله پژوهشی نقد کتب علوم انسانی (مقاله نقد)

محتوای دوره : سرفصل مطالب دوره به شرح زیر می‌باشد

1-      تحلیل و تعریف مفهوم و مؤلفه های نقد

2-      تحلیل ساختار نقد علمی در حوزه علوم انسانی

3-      تحلیل ابعاد شکلی و محتوایی امتیازات و کاستی های یک اثر علمی

4-      نحوه تنظیم مقاله پژوهشی نقد

5-      تمرین و آزمون های گروهی

جامعه هدف و مخاطبان دوره :

اعضاءهیئت علمی و فارغ التحصیلان دکتری

تاریخ و ساعت برگزاری دوره : چهارشنبه 15 مهر ماه 94 از ساعت 8-15 و پنج شنبه 16 مهرماه از ساعت 8-12

به شرکت کنندگان گواهی­نامه علمی و رسمی شرکت در دوره آموزشی ارائه خواهد شد. این گواهی­نامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری می­باشد.

هزینه ثبت نام: نفری 000/ 800  ریال

دانشجویان، اعضای هیات علمی و همکاران پژوهشگاه 000/600 ریال

شامل هزینه حضور در جلسات آموزشی+ بسته آموزشی+ پذیرایی + صدور گواهینامه

ثبت نام گروهی شامل تخفیف می­باشد.

شماره حساب 5109789213

کد شناسه واریز 99000808181

بانک ملت (شعبه سرچشمه کد64394) به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

علاقمندان با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگ ثبت نام را تکمیل و همراه با مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش­های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به نشانی اینترنتی ارسال نمایند.

ارائه اصل فیش بانکی الزامی است لذا در صورت ارسال اینترنتی مدارک، اصل فیش را تا جلسه اول دوره نزد خود نگهدارید.

برای مشاوره و ثبت نام در دوره، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 با شماره تلفن  88624485-021  سرکار خانم عبدالهی تماس بگیرید.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران - بزرگراه کردستان - نبش خیابان 64 غربی - پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی ثبت نام اینترنتی :

workshop.ihcs@gmail.com

مرکز آموزش‌های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

1. برگ تکمیل شده ثبت نام
  2. اصل فیش بانکی
  3. کپی کارت ملی
  4. کپی مدرک برای استفاده از تخفیف

پوستر کارگاه به همراه اطلاعات مورد نیاز در ضمیمه این مطلب قابل دسترسی میباشد .

فایل های ضمیمه