کارگاه آموزشی - گونه شناسی ( سبک شناسی ) زبان و ادب فارسی

کارگاه آموزشی - گونه شناسی ( سبک شناسی ) زبان و ادب فارسی

مرکز آموزش های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشکده علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

گارگاه آموزشی « گونه شناسی ( سبک شناسی ) زبان و ادب فارسی » ؛ (شناخت گونه های مختلف زبان فارسی در حوزه های جغرافیایی) مدرس جناب آقای دکتر علی رواقی

محتوای دوره : بحث دربارهٔ انواع گونه‌های زبان و ادب فارسی

جامعه هدف و مخاطبان دوره :

دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری زبان و ادب فارسی و دوستداران این گفتار

تعداد جلسات  و ساعات: ده جلسه هر جلسه 3 ساعت

تاریخ و ساعت برگزاری دوره : از 9 آبان ماه لغایت 26 دی ماه هر شنبه ساعت 10-13 سالن اندیشه

به شرکت کنندگان گواهی­نامه علمی و رسمی شرکت در دوره آموزشی ارائه خواهد شد. این گواهی­نامه قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم, تحقیقات و فناوری می­باشد.

هزینه ثبت نام: نفری 000/ 1500  ریال

دانشجویان، اعضای هیات علمی و همکاران پژوهشگاه 000/1200 ریال

شامل هزینه حضور در جلسات آموزشی+ بسته آموزشی+ پذیرایی + صدور گواهینامه

ثبت نام گروهی شامل تخفیف می­باشد.

شماره حساب 5109789213

کد شناسه واریز 99000808181

بانک ملت (شعبه سرچشمه کد64394) به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

علاقمندان با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگ ثبت نام را تکمیل و همراه با مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش­های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به نشانی اینترنتی ارسال نمایند.

ارائه اصل فیش بانکی الزامی است لذا در صورت ارسال اینترنتی مدارک، اصل فیش را تا جلسه اول دوره نزد خود نگهدارید.

برای مشاوره و ثبت نام در دوره، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 با شماره تلفن  88624485-021  سرکار خانم عبدالهی تماس بگیرید.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران - بزرگراه کردستان - نبش خیابان 64 غربی - پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی ثبت نام اینترنتی :

workshop.ihcs@gmail.com

مرکز آموزش‌های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

برگ تکمیل شده ثبت نام

اصل فیش بانکی

کپی کارت ملی

کپی مدرک برای استفاده از تخفیف

پوستر کارگاه به همراه فایل های مورد نیاز در ضمیمه این مطلب قابل دسترسی میباشد .

فایل های ضمیمه