۲۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۰ کد : ۱۴۹۵۳ خبر و اطلاعیه
کارگاه آموزشی طرح­نامه نویسی

گروه تاریخ سیاسی پژوهشکده تاریخ ایران پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

دکتر عبدالرحمن حسنی­ فر

عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

طرح­نامه از الزامات فرایند تحقیق و به عنوان نقشه راه پژوهشگر به حساب می آید و یادگیری نحوه نگارش آن برای دستیابی به محصول شایسته ای از پژوهش لازم است چرا که تنظیم صحیح طرح­نامه هم باعث سرعت در انجام تحقیق و هم تحقق اهداف تحقیق می­ شود .

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی:

بیان کلیاتی دربارهٔ برخی مفاهیم اصلی(پژوهش، روش علمی، طرح پژوهش و مشخصه‌های اصلی طرح پژوهش)، روش های گوناگون موضوع یابی و اجزای مختلف بیان مسئله

کیفیت بیان اهمیت و ضرورت، هدفگداری،  فرضیه سازی/ طراحی پرسش ها و تعیین متغیرهای تحقیق

فنون و ابزارهای گردآوری داده ها

شناسایی، بازیابی و کتابشناسی مقدماتی و تدوین پیشینه پژوهش

با هدف آشنایی با ابعاد موضوعی و مفهومی طرح‌نامه و پاسخی به دغدغه‌های پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی

آشنایی عملی و گام به کام با طرح‌نامه نویسی

به دست آوردن مهارت طراحی و تنظیم طرح‌نامه

شرکت در این دوره برای کارشناسان پژوهشی و تمامی علاقمندان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه علوم انسانی و دانشگاه ها ضروری است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : 4 ساعت ( 1 جلسه 4 ساعته ) 1 روز

زمان برگزاری : روز پنج‌شنبه، ساعت 9 تا 13       تاریخ برگزاری : 19 اسفند ماه 95

هزینه ثبت نام: 600/000 ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران و ثبت نام کنندگان گروهی : 500/000 ریال

دانشجویان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی: 400/000 ریال

شماره کارت مرکز: 5892101144648256  بانک سپه بنام حبیب صحرائی خامسلو

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : ۸۸۶۲۴۴۸۵ سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (۶۴ غربی)- پژوهشگاه علوم ­انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های تخصصی­ کاربردی علوم­ انسانی