کارگاه آموزشی تکنیک های تاریخ شفاهی

۱۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۶:۵۵ کد : ۱۴۷۸۵ خبر و اطلاعیه

گروه تاریخ سیاسی پژوهشکده تاریخ ایران پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی تکنیک های تاریخ شفاهی

خانم فائزه توکلی

متخصص تاریخ شفاهی

تاریخ شفاهی رویکردی پژوهشی و نوین در تاریخنگاری معاصر است که با روش تحقیق کیفی با استفاده از مصاحبه نیمه ساختاریافته انجام می شود . در این روش نقش توده اجتماعی مردم اعم ازنیروهای حزبی ، سیاستمداران ، زنان ،کارگران و روحانیون و اغلب کسانی که به حاشیه رانده شده اند و در تاریخنگاری رایج نقش آنان کمرنگ است تکیه شده و با دست اندرکاران وقایع سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی معاصر مصاحبه می شود .تاریخ شفاهی با ماهیت بین رشته ای با توجه به کاربرد آن در اغلب رشته های علمی به عنوان یک رویکرد نو کاربرد دارد ، در شکل کارگاهی یک روزه برای اشتغال زایی جوانان فارغ التحصیل کارشناسی ارشد و دکتری بسیار کاربرد داشته و فردی که این مهارت را بیاموزد می تواند در ثبت و ضبط تاریخ شفاهی مراکز دولتی و غیر دولتی اطلاعات جدیدی را تولید و تدوین نماید .

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی :

ضرورت واهمیت تاریخ شفاهی

روش شناسی

مصاحبه (انواع،ریخت شناسی،فنون،نوع شناسی سئوالات)

تکنیک های مصاحبه

مراحل تدوین وگزارش نویسی تاریخ شفاهی

اعتبار و سندیت تاریخ شفاهی

شرکت در این دوره برای پژوهشگران و دانشجویان رشته تاریخ، کتابداری و علاقمندان حوزه تاریخ شفاهی مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

مدت زمان دوره : ۸ ساعت ( ۴ جلسه ۲ ساعته ) ۱ روز

زمان برگزاری : روز یکشنبه، ساعت ۸:۳۰  تا ۱۸       تاریخ برگزاری : ۲۴ بهمن ماه ۹۵

هزینه ثبت نام: ۸۰۰/۰۰۰ریال

اعضای هیات علمی حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان، همکاران پژوهشگاه و ثبت نام کنندگان گروهی : ۶۰۰/۰۰۰ ریال

شماره کارت مرکز: ۵۸۹۲۱۰۱۱۴۴۶۴۸۲۵۶  بانک سپه بنام حبیب صحرائی خامسلو

***

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

تلفن مشاوره و ثبت نام ( در ساعت اداری ) : ۸۸۶۲۴۴۸۵ سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (۶۴ غربی)- پژوهشگاه علوم­ انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های تخصصی­ کاربردی علوم­ انسانی