نکوداشت استاد دکتر یحیی مدرسی برگزار شد

۰۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۴ کد : ۱۷۷۹۵ خبر و اطلاعیه اخبار

نکوداشت استاد دکتر یحیی مدرسی استاد برجسته زبان‌شناسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به مناسبت بازنشستگی ایشان سه‌شنبه 2 بهمن 1397 در پژوهشگاه برگزار شد.

این مراسم با حضور دکتر حسینعلی قبادی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دکتر علیرضا ملایی توانی معاون پژوهشی پژوهشگاه و  دکتر مصطفی عاصی رئیس پژوهشکده زبان‌شناسی و نیز استادان سرشناس فرهنگ و زبان‌های باستانی و زبان‌شناسی و جامعه‌شناسی همچون دکتر ژاله آموزگار، دکتر زهره زرشناس، دکتر منشی‌زاده، دکتر احمد کتابی، دکتر حمید تنکابنی، دکتر سیروس نصراله‌زاده برگزار شد.

دکتر قبادی، دکتر عاصی، دکتر بلقیس روشن از سخنرانان این مراسم بودند.

دکتر مدرسی در سخنرانی خود چنین گفت که: در ایران اگر عاشق نباشی نمی‌توانی کار کنی. با دیدن چهره‌های مهربان شما نفس و امید داشتم و ادامه می‌دادم. وقتی نیروهای جوان را می‌بینم احساس می‌کنم سال‌های عمرم پرثمر بوده است.

کلید واژه ها: یحیی مدرسی، زبانشناسی، نکوداشت، دکتر قبادی