نشست «تلگرام؛ بودن یا نبودن؟» برگزار می شود

۲۹ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۵ کد : ۱۶۷۸۰ خبر واطلاعیه

به همت پژوهشکده مطالعات فرهنگی و ارتباطات و با همکاری انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات نشستی با عنوان «تلگرام؛ بودن یا نبودن؟» با حضور اساتید، پژوهشگران و دانشجویان در پژوهشگاه برگزار خواهد شد.
در این نشست دکتر مهدی منتظرقائم عضو هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و دکتر رضا تقی پور عضو شورای عالی مجازی و وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات حضور خواهند داشت و ضمن بحث و گفتگو پیرامون ابعاد مختلف پیام رسان تلگرام، در مورد لزوم فیلترینگ یا عدم لزوم آن به ارائه دیدگاههای خود می پردازند. دبیر علمی این نشست نیز به عهده آقای رضا قربانی پژوهشگر رسانه های اجتماعی خواهد بود.
این مراسم در روز سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن حکمت پژوهشگاه برگزار خواهد شد و ورود برای عموم علاقمندان آزاد است

.