برگزاری نشست تخصصی با عنوان « اهداف معرفتی برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان "

۱۷ تیر ۱۳۹۱ | ۱۹:۲۲ کد : ۳۲۴۵ خبر و اطلاعیه
برگزاری نشست تخصصی با عنوان « اهداف معرفتی  برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان "

گروه فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک ) پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در نظر دارد نشست تخصصی با عنوان « اهداف معرفتی برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان » و با حضور دکتر سعید ناجی و دکتر یحیی قائدی  در تاریخ 28 تیرماه 91 و از ساعت 10 الی 12 برگزار کند . حضور کلیه علاقمندان به فلسفه ، روانشناسی ، تعلیم و تربیت و خصوصاً برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان ، موجب غنای هر چه بیشتر این برنامه خواهد بود (شرکت برای عموم آزاد است )

برنامه فلسفه برای کودکان با ارائه الگوی جدید آموزشی تلاش می کند با جنبه های حافظه محوری تعلیم و تربیت کنونی مقابله کند  و روشی ارائه می دهد که دانش آموزان کلاس به جای حفظ نتایج کشفیات گذشتگان، خودشان توان کشف را پیدا کرده و معانی و مفاهیم ایده های خود را بسازند.از اینرو فرم کلاس ها به شکل حلقه کند و کاو فلسفی تغییر می یابد .حال سوال این است که کندوکاو یا تحقیق که دانش آموزان به همراه معلمشان در کلاس درس تشکیل می دهند چه هدفی را دنبال می کند .آیا حلقه کندوکاوفقط می خواهد دسته ای  از مهارت های فکری همچون استدلال و داوری را به دانش آموزان یاد دهد ؟ به عبارت دیگر آیا پس از پایان کلاس پیشرفت معرفتی برای دانش آموزان به وجود خواهد آمد یا اینکه از لحاظ معرفتی هیچ پیشرفتی در آنها حاصل نمی شود. نظریات متفاوتی در این زمینه وجود دارد که دراین سخنرانی  به بررسی آنها خواهیم پرداخت .

فایل های ضمیمه