پانزدهمین نشست کمیته علمی

گزارش پانزدهمین نشست کمیته علمی طرح جامع اعتلای علوم انسانی

۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۹۱۷۳ اطلاعیه ها

پانزدهمین نشست کمیته علمی طرح جامع اعتلای علوم انسانی در تاریخ 13/11/1398 در تالار اندیشه پژوهشگاه برگزار شد. در این نشست که جمعی از اعضای کمیته حضور داشتند ابتدا با سخنرانی آقای دکتر قبادی رئیس محترم پژوهشگاه آغاز شد و سپس مدیران کمیسیون های تخصصی کمیته علمی درباره طرح های در دستور کار، گزارش خود را ارائه دادند. پس از آن آقای دکتر فرهاد زیویار دبیر کمیته علمی درباره طرح های پایان یافته مطالبی را اظهار کردند. در این جلسه طرح های جدید نیز بررسی شدند و در نهایت دو طرح به تصویب رسید. در پایان نشست، سخنرانی علمی آقای دکتر سید محمد تقی موحد ابطحی با عنوان طرح ایشان در طرح جامع اعتلا« جریان شناسی تحول خواهان علوم انسانی در جهان اسلام » ارائه شد . این سخنرانی با استقبال خوب حاضران در نشست مواجه شد و مباحث گوناگونی درباره این موضوع مطرح گردید. متن سخنرانی و مباحث نشست در شماره آینده فصلنامه تخصصی طرح جامع اعتلا منتشر خواهد شد.