۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۲ کد : ۲۱۴۶۲ خبر و اطلاعیه
کارگاه آموزشی-پژوهشی: معناشناسی و مطالعات قرآنی (دوره هشتم)

مرکز پژوهشی مطالعات علوم قرآنی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری انجمن مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی برگزار می‌کند:

با حضور:
فریده امینی، احمد پاکتچی، ، هادی رهنما، مرتضی سلمان‌نژاد، محمدحسن صانعی‌پور، مهدی مطیع، مهدی مقدسی‌نیا

کارگاه آموزشی-پژوهشی «معناشناسی و مطالعات قرآنی» (دوره هشتم) توسط مرکز پژوهشی مطالعات علوم قرآنی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری انجمن مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی در تاریخ 27 آبان ماه 1400 به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.
دوره کارگاه‌های آموزشی-پژوهشی معناشناسی و مطالعات قرآنی، با هدف معرفی و بومی‌سازی روش‌های معناشناسی زبانی در مطالعات قرآنی، پیش‌تر در هفت دوره برگزار شده است. کارگاه‌های ادوار آغازین، به ویژه سه دوره نخست، بیشتر بر معرفی چشم‌اندازها و روش‌های معناشناسی به حوزه مطالعات قرآنی متمرکز بوده است، اما هر چه پیش‌تر آمده‌ایم کارگاه‌ها به سوی تخصصی‌تر شدن رفته و تمرکز بر مسائل پژوهشی حوزه مطالعات قرآنی بیشتر شده است. بااین‌همه جنبه آموزشی کارگاه‌ها و فراهم آوردن فضایی گفتگویی برای آشنایی بیشتر مخاطبان با روندهای پشت صحنه پژوهش معناشناختی، همچنان مورد توجه و تأکید است.
شرکت در این دوره برای چه کسانی مفید است؟
شرکت دراین دوره برای پژوهشگران، دانشجویان و دانش‌آموختگان علوم قرآن و حدیث، الهیات و معارف اسلامی، زبان و ادبیات عرب، زبان‌شناسی، زبان و ادبیات فارسی و دیگر علاقمندان به مطالعات قرآنی می‌تواند مفید و الهام‌بخش باشد.

زمان برگزاری: پنج شنبه، 27 آبان 1400،  ساعت 9 تا 19

هزینه ثبت نام: 180 هزار تومان،  با تخفیف: 140 هزار تومان،  دانشجویان پژوهشگاه: 100 هزار تومان

با ارائه گواهینامه معتبر و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای ارزش علمی و اداری و قابل ترجمه
برای اطلاعات بیشتروثبت نام     Mata.ihcs.ac.ir