« کارگاه روش تحقیق تخصصی با رویکرد تحلیلی » دکتر احمد پاکتچی

« کارگاه روش تحقیق تخصصی با رویکرد تحلیلی » دکتر احمد پاکتچی

کارگاه روش تحقیق تخصصی با رویکرد تحلیلی

دکتر احمد پاکتچی

پژوهشکده مطالعات قرآنی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی  با همکاری انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی کارگاه آموزشی « روش تحقیق تخصصی با رویکرد تحلیلی » را برگزار می‌ نماید.

این کارگاه در سه بخش روش تحقیق با رویکرد تحلیلی،روش تحقیق با رویکرد تاریخی و روش تحقیق با رویکرد تطبیقی برگزار خواهد شد.

معرفی مدرس :

دکتر احمد پاکتچی

جامعه هدف و مخاطبان دوره :

اعضا هیئت علمی و دانش آموختگان و دانشجویان مقطع دکتری

تاریخ برگزاری کارگاه:

شنبه 25 اردیبهشت از ساعت 14 الی 18

نشانی مکان برگزاری دوره : تهران - بزرگراه کردستان - نبش خیابان 64 غربی - پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ،سالن حکمت

هزینه ثبت نام:

شهریه: 700000 ریال

شهریه برای دانشجویان و اعضا انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی : 500000 ریال

شامل هزینه حضور در جلسات آموزشی + پذیرایی +  صدور گواهینامه

به شرکت کنندگان گواهی­نامه علمی و رسمی شرکت در دوره آموزشی ارائه خواهد شد.

شماره کارت: 5892101144648256 (بانک سپه به نام حبیب صحرایی خامسلو)

علاقمندان با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگ ثبت نام را تکمیل و همراه با مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش­های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به نشانی اینترنتی ارسال نمایند.

ارائه اصل فیش بانکی الزامی است لذا در صورت ارسال اینترنتی مدارک، اصل فیش را نزد خود نگهدارید و در روز کارگاه به مسئول مربوطه تحویل دهید .

برای مشاوره و ثبت نام در دوره، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 با شماره تلفن  88624485 یا 88608984  سرکار خانم عبدالهی تماس بگیرید.

نشانی ثبت نام اینترنتی :

workshop.ihcs@gmail.com

مرکز آموزش‌های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

برگ تکمیل شده ثبت نام

اصل فیش بانکی

کپی کارت ملی

کپی کارت دانشجویی

پوستر کارگاه از بخش فایل های ضمیمه قابل دریافت می باشد.

فایل های ضمیمه