درس گفتار قرائت متون تخصّصی انگلیسی برای دانشجویان و پژوهشگران مطالعات قرآنی

۰۳ آذر ۱۳۹۴ | ۱۱:۰۳ کد : ۱۲۳۳۳ خبر و اطلاعیه
درس گفتار قرائت متون تخصّصی انگلیسی برای دانشجویان و پژوهشگران مطالعات قرآنی

دوره آموزشی : درس گفتار قرائت متون تخصّصی انگلیسی برای دانشجویان و پژوهشگران مطالعات قرآنی

پژوهشکده مطالعات قرآنی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی ، درس گفتار قرائت متون تخصّصی انگلیسی برای دانشجویان و پژوهشگران مطالعات قرآنی را برگزار می‌ نماید.

تعریف دوره : امروزه بسیاری از متون تخصّصی حوزه­ی مطالعات قرآنی، به زبان انگلیسی ترجمه شده­اند. پژوهش­های ارزنده­ای نیز در جهان معاصر، پیرامون قرآن و حدیث و دیگر متون اسلامی انجام می­شود، که به­اقتضای علمی­بودن در جهان معاصر، همگی به زبان انگلیسی چاپ و منتشر می­شوند. متأسّفانه نبود مهارت لازم در خواندن و فهم اوّلیّه­ی این متون درمیان دانشجویان علوم قرآن و حدیث، هم مایه­ی ناآگاهی و بی­بهره­ماندن ایشان از چنین پژوهش­هایی گردیده­است. درس­گفتار پیشنهادی، خواهد کوشید تا این خلأ را جبران نماید، و اهمّیّت کسب مهارت در این زمینه را به مخاطبان گوشزد کند.

محتوای دوره :آشنایی اوّلیّه­ی مخاطبان با متن انتخاب­شده، توضیحی کوتاه پیرامون موضوع و نویسنده­ی آن، خواندن متن ازسوی مدرّس و شرکت­کنندگان همراه با رفع اشکالات احتمالی، درک مطالب خوانده­شده(بدون نیاز به ترجمه­ی کامل، که خودْ مهارت جداگانه­ای است)، بحث و بررسی و نقد درونمایه­ی متن خوانده­شده و گفتگو پیرامون آن.

معرفی مدرس :سیّد روح­ اله شفیعی

جامعه هدف و مخاطبان دوره :دانشجویان، پژوهشگران، و علاقمندان به مطالعات قرآنی

مدت زمان دوره :30 ساعت

15 جلسه 2 ساعته

روز برگزاری : شنبه ها ،10 الی 12

آغاز دوره: شنبه 28 آذر

به شرکت کنندگان گواهی­نامه علمی و رسمی شرکت در دوره آموزشی ارائه خواهد شد.

هزینه ثبت نام:

شهریه پیشنهادی:  1200000 ریال

شهریه پیشنهادی جهت دانشجویان و اعضا انجمن مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی: 600000 ریال

شماره حساب:  5109789213

شماره کارت:6104337872100563

کد شناسه واریز: 99000808181

بانک ملت (شعبه سرچشمه کد64394) به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

علاقمندان با مراجعه به سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگ ثبت نام را تکمیل و همراه با مدارک مورد نیاز به مرکز آموزش­های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه تحویل دهند و یا اسکن مدارک مذکور را به نشانی اینترنتی ارسال نمایند.

ارائه اصل فیش بانکی الزامی است لذا در صورت ارسال اینترنتی مدارک، اصل فیش را تا جلسه اول دوره نزد خود نگهدارید.

برای مشاوره و ثبت نام در دوره، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16 با شماره تلفن  88624485 یا 88608984  سرکار خانم عبدالهی تماس بگیرید.

نشانی ثبت نام و مکان برگزاری دوره : تهران - بزرگراه کردستان - نبش خیابان 64 غربی - پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

نشانی ثبت نام اینترنتی :

workshop.ihcs@gmail.com

مرکز آموزش‌های کاربردی و تخصصی آزاد پژوهشگاه

مدارک لازم جهت ثبت نام در دوره‌های آموزشی :

1. برگ تکمیل شده ثبت نام
  2. اصل فیش بانکی
  3. کپی کارت ملی
  4. کپی گواهی عضویت در انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی ایران و یا کارت دانشجویی برای استفاده از تخفیف

پوستر درس گفتار در فایل های ضمیمه قابل رویت می باشد.

فایل های ضمیمه