شانزدهمین جلسه کمیته علمی طرح جامع اعتلاء علوم انسانی

شانزدهمین جلسه کمیته علمی طرح جامع اعتلاء علوم انسانی در روز شنبه مورخ ۱۰/۳/۱۳۹۹ در ساعت ۱۵-۱۷.۴۵ به صورت حضوری و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در تالار حکمت پژوهشگاه با حضور استادان متخصص علوم انسانی کشور برگزار شد. بررسی چند طرح نامه جدید ارائه شده توسط اعضای هیئت علمی دستور جلسه این نشست بود. در نهایت دو طرح نامه با ضرورت انجام اصلاحات به تصویب رسید.

ادامه مطلب
خروجی های طرح جامع اعتلای علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور
سخنان دکتر یحیی فوزی جانشین رئیس پژوهشگاه در طرح جامع اعتلا در پانزدهمین نشست کمیته علمی طرح (۱۳/۱۱/۱۳۹۸)

خروجی های طرح جامع اعتلای علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور

با یاد و نام خدا گزارشی مختصر از خروجی¬های طرح جامع اعتلای علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور را در این جلسه ارائه می¬کنم. گزارش مفصل در کارنامه دو سالانه طرح اعتلا که اخیرا منتشر شده است درسایت طرح اعتلا پژوهشگاه علوم انسانی نیز قابل دانلود است. اما مباحث مهم آن به شرح زیر است: لطفا ادامه خبر را در فایل پی دی اف دنبال کنید.

ادامه مطلب