کارگاه آموزشی کتابخانه دیجیتال

۱۸ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۶:۲۲ کد : ۵۹۸۹ اخبار معاونت
کارگاه آموزشی کتابخانه دیجیتال

کارگاه آموزشی کتابخانه دیجیتال در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود .

مدرس این دوره که از 29 بهمن تا 20 اسفند 1391روزهای یکشنبه‌ها و سه‌شنبه‌ها از ساعت برگزار می شود،دکتر فرج الله علی قنبری است .

معرفی نرم افزار ها،پایگاه ها و بانک های اطلاعاتی علمی،مهارت برای جستجو در آنها و شیوه دسترسی و ذخیره سازی منابع علمی مهمترین محور های این کارگاه هستند .

هزینه ثبت نام: 800.000 ریال است که باید به حساب بانک ملی (سیبا) به شماره 0107428525007 به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واریز شود.دانشجویان با ارائه کارت معتبر از 50% تخفیف برخوردار خواهند شد .

محل برگزاری کارگاه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی(بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی) است و به شرکت کنندگان گواهی معتبر شرکت در کارگاه آموزشی ارائه خواهد شد . برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88317194  تماس بگیرید .

فایل های ضمیمه