نشست خبری مراسم هفته‌ پژوهش به صورت مجازی برگزار می‌شود

۱۷ آذر ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۹ کد : ۱۹۹۹۱ اخبار معاونت

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به‌مناسبت هفته‌ پژوهش، برنامه‌ها و مراسم ویژه‌ای را به‌صورت مجازی برگزار می‌کند. نشست خبری مراسم هفته‌ پژوهش پژوهشگاه، طبق برنامه روز دوشنبه 17 آذرماه 1399 از ساعت: 13 تا 14:30 از طریق وبینار برگزار خواهد شد. در این مراسم دکتر علیرضا ملایی‌توانی (معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی) توضیحاتی در خصوص هفته‌ پژوهش و برنامه‌های آن ارائه می‌دهند، همچنین دکتر حسینعلی قبادی (رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) و دکتر قدیر نصری (دانشیار دانشگاه خوارزمی و رئیس پژوهشکده‌ی مطالعات استراتژیک خاورمیانه) درباره‌ چشم انداز ایران و تحولات علوم انسانی در قرن آینده سخنرانی می‌کنند.
بدین‌منظور از خبرنگاران محترم رسانه‌ها دعوت می‌شود با حضور در این نشست مجازی، پرسش‌ها و دغدغه‌های خود را در خصوص پژوهش و ویژه‌برنامه‌های علمی پژوهشگاه مطرح فرمایند.

لینک ورود خبرنگاران و اهالی قلم:

کلید واژه ها: نشست خبری مراسم هفته‌ پژوهش